Äntligen flyttat!!!!

Gu va underbart de är med egen lägenhet, känns som att man börjar om livet på nytt. Har bott här 1 vecka precis nu, fast jag fick inte mitt internet förns idag så de är därför jag inte har bloggat på länge, trodde de skulle komma nån gammal gubbe i morse som skulle fixa internet, så jag öppnar i mjukisar+stor t-shirt å inget smink. då visar de sig att de är en söt kille i samma ålder som kommer, å där ligger jag å annie helt nyvakna kl.8.45 på morgonen.....snyggvar.....lr inte kanske!!! Måste bara föra över alla bilder å all musik från den andra datorn så blir de skit bra!!!


jaha va har hänt då under den här veckan förutom att j har flyttat?!

Vi packade väskorna och tog tåget ner till lidköping i fredags, vår kompis carro pluggar där så vi tänkte hälsa på henne lite. På kvällen blev de utgång på Stadt, as kul var de, efter bara 2 minuter börja vi mucka med nåra tjejer...haha, dom puttade ner jessan från scenen när vi stod å dansade så de ända vi ville var att slå dom. hela kvällen gick åt att föröska provecera dom så att dom ksulle börja bråka med oss.....as piniga var vi verkligen, men dom var feg så som drog därifrån

Jessan: (till tjejerna) " vi möts i parken, vilka tjejer ni vill, inga killar!"

Hahaha, asså vem säger så.

På lördan solade vi på carros tak å gick sedan en promenad å satte oss på  "en gräs" som vi säger hehe. därefter handlade vi mat och hyrde film, maten var as god.....kycklingfileér fyllda med fetaost med potatisklyftor...mm gott!!
sen avslutade vi kvällen med film och massa gott. Det blev verkligen en lyckad helg....de är så skönt å komma bort från södertälje, alla andra städer är så fina hehe!!!

Måste lägga in ett citat

Emelie: " Vad är en laptop?"

De är faktiskt inte okej emelie, haha :D

ikväll blir de friskis oxå, skönt sk de bli, har inte vart där på länge nu och sen blir de såklart desperate kl.21.00

later.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback