Hemma =)

Sådär! Nu är jag hemma i Sthlm igen =) Å det första jag möts av är det här:



Haha, lite post lixom :P

Jaha, vad har hänt dom här 2 veckorna i S-tälje då?! Massor känns det som....

- Vi har haft tjejkväll hemma hos syster. Hon hade gjort gudomligt god mat, det var som tacos fast mycke godare och mycket nyttigare hehe :P Till efterätt åt vi brownies med glass till som också var världsgod =D Sen ska vi inte tala om frukosten elelr rättare sagt brunchen som vi åt dan efter. Hon hade gjort American-blueberry-pancakes och även gjort bagels med alla möjliga pålägg till. De kallar jag LYX!!!

Här är lite bilder som jag snodde från hennes blogg :P









Helt Lovley♥

- Sen firade vi Emelie som fyllde 22 år. Det bjöds på goda smörgåstårtor och cheesecake. Sen blev det dans, lekar och en hel del alkohol =) Vi avslutade kvällen på 550 där några utav oss fick gratis inträde=) Å tur var väl de för jag kommer aldrig sätta min fot där igen. Jag glömmer bort att jag är 22 år och att de är en helt ny generation ute på vårt gamla TK nu =(. Annars så var kvällen riktigt bra!!





Emelie har nu flyttat till Luleå också :(  De är lixom hur långt bort som helst, de t.o.m gränsar till Finland typ hahah :P Men jag längtar tills vi ska åka å hälsa på henne. Då kommer de va riktig vinter där uppe och man kan sitta inne med varma kläder och dricka varm choklad=) Åhh jag längtar =D

- Vi har även haft en avskedskväll för carro som åkte tillbaka till usa i lördags. Vi åt tacos och en helt underbar morotskaka till efterätt som vi hade gjort=)

- Jag har haft myskvällar med Jessan som har varit väldigt välbehövda♥

- Vart på bio med Bunny och såg LA gigolo. Kanske inte så bra film, men lätt värd att se eftersom ashton kutcher är helt sjukt snygg i den filmen ;)

- Vart på stranden å myst med tjejerna



Nu måste jag titta på prison break




090811

Tittar just nu på Stolthet och Fördom på 3:an. Har sett den många gånger, men den är lika bra varje gång också =) Å de är alltid jag å mamma som tittar på den tillsammans =) Imorgon bitti åker mamma å janne till grekland också i 2 veckor. Jag är inte alls avis, jag lovar hehe. Skulle göra vad som helst just nu för att få åka utomlands :P

Ska försöka sova tidigt ikväll också. lyckades ju försova mig i morse så jag kom en halvtimme försent till jobbet. Bra där !!

Ciao


090810

Idag är det min första dag på min socker-avvänjning. De har faktiskt gått riktigt bra, men som sagt så brukar de vara tredje dagen som är värst. De brukar ju inte ta mer än 1 vecka att få bort sötsuget så det känns ju faktiskt lite skönt. Har verkligen ätit allt onyttigt som går dom senaste veckorna och har inte rört på mig mer än vad som behövts. Så nu får det bli ändrade vanor helt enkelt =D

Kul att jag inte somnade förns kl.2 inatt. De känns som att jag kommer decka direkt efter prison break :P



090809

Nu är jag i Södertälje igen, ska jobba här resten av augusti så då bor jag hemma hos mamma =). Ser inte fram emot att gå upp kl.6 varje dag nu :(

Hade en jätte mysig kväll igår =) Vi var på Dennis å Katjas innergård och grillade jätte gott kött å drack rosé och champagne!! Jag fick höra innan att de bara 2 kompisar till dennis som skulle komma, men när jag kom dit så vart vi tydligen 12 st hehe. Pontus och Mimmi va där också =D När klockan slog 3 så gav jag å Katja upp, då gick det inte å hålla ögonen öppna längre så vi gick upp å la oss. Jag somnade verkligen på 1 sekund haha:P Dennis kom inte upp förns vid 5-halv 6 på morgonen och bestämde sig då för att han skulle diska allt som tog typ 2 timmar. Kan säga att de lät verkligen som att han renoverade hela lägenheten. Jag å katja var inte glada på honom då hehe. SEn ringde mamma mig kl.10 å sa att dom skulle komma hem till mig å fixa ihop mitt badrumskåp, så de va bara att pallra sig upp med dunkade huvudvärk å alldeles för lite sömn. Som tur var så fick jag skjuts hem av Katja =)

Så nu är de väl dags för mig att sova så jag orkar gå upp kl.6 Usch!!!


090807

Min mamma är ju verkligen världsbäst♥  Idag köpte hon en Elise-klänning till mig när vi var i stan och nu står hon och steker pannkakor till mig som jag ska ha med mig som matlåda till jobbet ikväll =)



Underbara klänning =)