Keep on walking

Om inte den här låten vinner så blir jag skit arg!!!! Jag kommer rösta sönder mig på honom ;)




Vinkväll =)

Vem behöver pojkvän när man har så fina vänner =)









Ikväll blir det bio uppe i storstan med Josse♥

Puss


Let's go way out spaced out and losing all control




Tack för igår♥ De va riktigt kul =)

Ikväll blir det vindimma igen med Annie och Bekka =D

 


Grattis Pappa

Idag tänder jag å min familj ett ljus för pappa som skulle fyllt år idag♥




Ögongodis.

The Salvatore brothers♥


Tjejmys

Nu sitter jag här på min rast igen. Är as hungrig verkligen å de blir spegetti med köttfärssås till lunch! Mmgott =)

Igår blev det en spontan tjejkväll efter jobbet. När jag fick förfrågan om jag ville komma på filmkväll så tänkte jag först inte komma eftersom jag inte slutade förns 8 å skulle upp tidigt idag. Men så kom jag på att jag bara är 22 år och sömn är överskattat hehe :P Så jag gick och köpte godis på pressbyrån och kilade hem till Alex där tessorna och julia var också=) Vi drack vin, åt godis å tittade på film. Jag älskar spontana myskvällar mitt i veckan =)

Nehe nu ska jag väl fortsätta jobba här då =)

Puss


Läggdags


Imorgon väntar 12 timmars jobb. Härligt!!

Nu är jag as trött. God natt!

 

 


Rast

Nu har jag rast och äter en bulle. Så jäkla gott hehe =) Ska inte skriva nåt om vikt eller att jag är tjock. Har kommit på att jag faktiskt ska vara glad för att jag är frisk, för de är de som är huvudsaken =)

Sitter å tittar på resor här. Jag vill bara åka iväg en vecka å få värme och sol =) Någon som är på?? jag klarar inte av den här kylan och snön längre! Ge mig sommar nuuuu....

De här skulle ju inte sitta helt fel nu =D

Jobbar till kl. 19 idag å sen blir det träning. Hoppas jag hinner till spinningen :P

Puss


Maybe it's a day for a miracle

Så himla fin film ♥



Jag har hamnat i någon sorts kärleks-koma. Tittar typ på alla klipp på youtube från fina kärleksfilmer å grinar lite samtidigt som jag låtasas att jag alltid är tjejen i filmen och får ett lyckligt slut!

Jaa, drömma går ju alltid....

Ne men om ska ta å läsa lite och försvinna in i nästa drömvärld som är fylld med kärlek, vampyrer och varulvar istället hehe ;)

Måndag

Sådär! Nu har jag suttit å as grinat till dagens One tree hill avsnitt =)

- Peyton! It's you.
- What?!
- When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you. It's you Peyton.

Magkill♥


Då var det dags att åka å träna då!! Mitt favvopass är det också =)

Puss


As long as you have friends, you´ll always have love

Ikväll har vi myst framför tv:n, ätit popcorn, pratat om livet och kramats!!



Jag finns alltid här. Glöm inte de ♥




Söndag

Igår var jag, buns å bekka å tränade body jam på fm. Å de va ju inte det lättaste kan jag säga. Har nog aldrig skämt ut mig så mycket som jag gjorde under de passet. Hip hop/street är nog inte riktigt min grej hehe. Men vi hade iaf något att skratta åt sen efter så jag/vi bjuder på den =)

Sen blev det kalas på Odenplan där min bror bjöd på god mat och en väldigt god tårta =) Fick även känna en riktig spark också från lille bebisen i magen =D

melodifestivalen igår var väl sådär. Alcazars låt var bra men dom kommer aldrig kunna toppa förra årets låt, Stay the night!! Den är fortfarande lika bra och jag kommer aldrig tröttna på den =)

Vid halv 11 sen sprang jag över till Mysan som var hemma i Pershagen. Vi drack vin och pratade av oss, samt såg när Sverige tog guld också =)

Idag vaknade jag inte förns halv 2, de va skönt =) ska väl klä på nu mig å gå över till Annie. Vi ska krypa ner  soffan å titta på våra favvoprogram!!!


Ha en fortsatt trevlig söndag =)

Puss




Äckelväder

Såhär känner jag för att gå ut i det här vädret igen.....



Bajs!!


Fredag

Imorse när jag skulle till jobbet tänkte jag ta mammas stövlar på mig eftersom att mina är så hala och man måste gå med myrsteg för att inte ramla och slå ihjäl sig. Men de gick tydligen inte eftersom att mina vader var för stora och jag fick inte upp dragkedjan!! Förstå min tjockångest då :( Kul att min mamma är mycket smalare än mig lixom!!! 

Då är de väl bra att jag ska på dance-passet idag 17.15 och på Bodyjam imorgon 9.30

Så ni alla smala där ute som inte kan gå upp i vikt, jag säger bara njuuuuut. För de är ett helvete att ha ångest efter varje måltid och varje gång du tittar dig i spegeln!!!

Ska föröska slinga mitt hår idag också. Kommer förmodligen gå åt helvete. Så om någon känner att dom är bra på att färga hår så får man mer än gärna hjälpa mig =D

PUSS


Torsdag

De är något fel på min kropp. Den här veckan har jag ätit som en gris, asså jag är verkligen konstant hungrig heeeela tiden. jag äter t.o.m frukost nu de första jag gör när jag går upp. Förut så gjorde jag alltig mig i ordning först å åt typ innan jag gick. Jag kommer ju rasa upp i vikt om de fortsätter såhär haha. Min magsäck är ju typ lika stor som en melon nu säkert!!

Å träningen kompenserar ju inte heller, för min kropp vill bara gå ner i vikt om jag helst inte äter nånting eller lever på sallad:P

NU ska jag titta på min bästa serie på datorn eftersom att jag på något sätt lyckades glömma att den va på tv ikväll!

Kyss


Tisdag

Idag fick jag min efterlängtade semla, äntligen säger jag bara!! Som jag har längtat hihi =) Men där får de va stopp också, nu får jag vänta ett helt år till :( Annars blir man tjocker :P  (som att burger king och korv med räksallad är så mycket bättre lixom som jag åt i helgen, men då kan jag skylla på att jag var full haha  )

Idag när jag kom hem från jobbet så ställde jag mig å gjorde en ost och skinpaj, å god blev den också =) Så nu har jag matlåda med mig som inte består av makaroner hehe, PLUS att jag har sallad med mig. De är nog första och sista gången de hände :P

Så har jag hunnit med spinning och Core också med Buns =)

Lite duktig har jag vart idag iaf

Nu är det nog läggdags för imorgon ska jag jobba 12 timmar!!

Puss


Im a big big girl in a big big world....

Men titta bara på Erik, jag typ dör av skratt!!! Haha



Puss


Måndag

Är jag den enda som inte bryr mig om OS eller??? Jag tror nog de :P Visst de va väl kul att vi vann guld men de är fortfarade jävligt tråkigt å ointressant att titta på!!

Däremot är Fotbolls vm och em jävligt kul =D

Känner på mig att alla kommer hata mig nu bara för att jag sa att os är tråkigt haha :P

Imorgon är det semeldagen. Den bästa dagen på hela året =D Tur att jag tränade idag och ska träna imorgon för jag kommer typ gå upp 10 kg efter alla semlor hehe :P

Puss




Happy valentines day <3

Glad alla hjärtans dag till min familj och till alla mina fina vänner♥

Och Tack för igår tjejer!! Ville aldrig att kvällen skulle ta slut =)


Lördag

Tack för igår tjejer!!! Ni är världens bästa <3

Igår blev det vin hemma hos Josse i storstan. De va jätte mysigt och vi hade intressanta samtalsämnen så som att prata om bajs och vikt haha :P Sen blev det självklart lite dans till Single ladies videon. De blev utgång på Club Killers där jag å Josse var med på rundpingis. Haha, alla hatade verkligen oss då vi vägrade acceptera att vi hade åkt ut när vi missat bollen typ en miljon ggr. Vi blev as arga å sa att de va ett ojusste spel och att alla andra fuskade förutom vi. Hahahaha.....

Nu ska jag strax åka å jobba å sen blir det vindimma ikväll igen!!!

Puss


Torsdag


Åh min snyggaste Boone spelar vampyr i serien The Vampire Diaries, De kan ju inte bli bättre ;)





Onsdag

Shit vad jag är trött på kvällarna nu för tiden, kan nästan inte hålla ögonen öppna efter kl 22! Jag är typ impad av mig själv att jag fortfarande är vaken fast än ögonen svider och huvudet skriker efter sömn!

Både mamma å janne ligger sjuka här hemma, är livrädd att jag också ska bli sjuk. Sånt har ju inte jag tid med heller. Jag har ju fått turen att jag ska få vara med roliga och underbara tjejer hela helgen å de får man ju inte gå miste om =D

De va de om de :P

De blir nog sova nu iaf

God natt

Puss


Måndag

Varför har jag skrivit Johan Kinnaman i förra inlägget när han heter Joel?? Haha, ibland är man allt lite snurrig i huvudet.


Idag har jag hunnit jobba, vart hos frissan och sen tränat. Jag är nog min roligaste människa som har tonat mitt hår till den färgen alla andra (inklusive mig själv under alla år) absolut inte vill ha. Typ råttfärgat haha. Som tur är så blir mitt hår blont på våren och sommaren så då blir det fint =) Klarade inte av mitt halva sönderblekta hår så jag var tvungen att färga de till min naturliga hårfärg. Just nu ser de typ grått ut haha :P

Lyckades glömma mitt vin hos frissan också. Jag tänkte verkligen innan att " Jag kommer säkert glömma påsen sen när jag ska gå" Å jaa de är väl klart att jag gjorde de då också!! Får gå å hämta de någon dag i veckan när jag har tid. De blir tydligen partaj både på fredag och lördag å jag har inget att ha på mig... PANIK!!

Nu blir det duschen å sen sova

Puss

Ps. De är bra med variation Bekka ;) Tänk bara på de hehe!



Bra film =)

Snabba cash var riktigt bra ju, fast väldigt hemsk också!!



Och att Johan Kinnaman var apsnygg i filmen gjorde den inte sämre heller hehe ;)




Bio


Nu ska jag snart åka å se Snabba Cash med Annie, Josse å Anton. Har inte läst boken och vet egentligen inte vad den handlar om så jag har väl inga förväntningar direkt. Men eftersom alla säger att de är så bra så måste man ju gå å se den!!


 


Söndag


 


Torsdag

Dom borde ha varningsskyltar utanför Body Pump passet på worldclass. Och där ska de stå att dom som inte kan göra mer än tre armhävningar bör inte vara med. För då hade jag å Bekka sluppit att skämmas idag!!

Nu är jag as trött

God natt!!!

 


Hurtbulle

Spinning+Core = Dödsjobbigt!!!

Idag använde jag muskler jag inte ens visste att jag hade. Core kan ju vara de absolut jobbigaste som finns, speciellt efter ett spinningpass. De fanns vissa övningar jag inte ens kunde göra för att jag inte har några ryggmuskler. Istället låg jag där på golvet som en strandad säl och skrattade åt mig själv hehe.
 
Jag längtar inte tills träningsvärken imorgon iaf :P

Om vi fortsätter i den här takten Becka så kommer vi vara fit for fight för beach 2010 =)

Puss

 


De är inte lätt när det är svårt

Jag har kommit på att jag glömmer bort att andas ibland. Vet att de låter lite konstigt eftersom att andas är ju inget man måste komma ihåg att göra. Men på bussen hem idag efter träningen så kunde de gå säkert 15 sekunder innan de slog mig att jag inte andades. Mitt hjärta slog fortfarande så hårt efter passet så jag hade ont i bröstkorgen, vilket annars brukar göra ont direkt när jag håller andan, så jag kände inget. Plus att min andning va så lugn att jag inte kände skillnaden på när jag andades och inte gjorde de. Så då glömde jag helt enkelt bort att andas några gånger hehe. vet att de låter lite sjukt :P Men jag är ju inte helt normal heller =D

Brukar också ofta hålla andan när jag är utomhus å fryser. Vet inte varför, de sker bara automatiskt när jag spänner mig hehe!

Jaja, imårrn blir det förmodligen träning igen efter 10 timmars jobbande. Lite duktig är jag iaf. Ska försöka å komma ihåg att andas då också ;)

God natt