Jag å buns dricker vin i kvällssolen på ba...

img_0027 (MMS)

Jag å buns dricker vin i kvällssolen på balkongen hihi :)


Morsdag =)

Ingen har väl glömt att gratta sin mor idag hoppas jag ;)

Kvällen igår vart väldigt lyckad. Jag sammanfattar lite snabbt bara eftersom jag inte är den som direkt skriver långa och spännande inlägg om vad jag har gjort hehe :P Vi började iaf på barolo där va avnjöt god mat och vin. Sen fortsatte vi hemma hos Alex. Efter det skuttade vi ner till The strip där de va asmycke folk. Tyvärr så gick tiden alldeles för fort som vanligt så när klockan slog 2 så var jag fortfarande jätte pigg och ville festa vidare( de har inte hänt på 100 år)  Brante stod för efterpärlan och där fanns det naturligtvis inte nån alkohol som gick att dricka. Men de kanske man nästan kunde räkna med, för jag har aldrig vart på nån efterpärla där det har funnits vin och sånt kvar hehe. Klockan 6 sen ramlade jag in hemma hos Annie och somnade i soffan hehe. Idag är jag dödstrött och ska föröska överleva de här dagen ;)

Här får ni en as snygg bild på oss. Jag ljuger inte när jag säger att de här typ va höjdpunkten på kvällen. Vi skrattade så vi grät hehe =)



Kisses


Dags att bege sig till barolo igen då ;) d...

img_0015 (MMS)

Dags att bege sig till barolo igen då ;) den här gången med alle å gänget :) puss


Live från barolo :)

img_0013 (MMS)

Live från barolo :)


Barolo here we come

img_0011 (MMS)

Barolo here we come


Skönt på jobbet hehe ;)

img_0007 (MMS)

Skönt på jobbet hehe ;)


Ingen eurovision i år

Ha. tjii fick Sverige. Så går det när man röstar fram Anna Bergendahl till eurovison. Hoppas dom har lärt sig en läxa nu. kanske dags att tänka om vilka man skckar iväg. De är ju bara att kolla vilka som fick flest röster av den utländska juryn. Inte var de Anna iaf. Hennes låt och uppträdande var ju vekrlgen as tråkigt. Jämför med eric saade eller ola. De måste ju va lite drag i låtarna så man blir glad. Om man ska göra en lugn låt soms ka gå vidare så måste de va en powerballad framförd av Sarah dawn finer eller nåt.

Älskar att jag hade rätt om att den inte skulle gå hem bland dom andra länderna ;) hahaha

Nu blir det work work work.....

Pusss


Försöker lista ut hur man mobilbloggar hihi

img_0004 (MMS)

Försöker lista ut hur man mobilbloggar hihi


Tjejhelg

Jag ska få va med nästan alla mina fina tjejer den här helgen ♥ Jag får lyckosrus i hela kroppen bara av att tänka på de!!

Å de blir helhelg på Barolo också. Men det gör inget för jag älskar Barolo hihi =)



Ungefär såhär glad är jag just nu =)


Biomys

Mina snygga biopolare och min as fina dricka =)



 


Bilder från igår







Bra kväll ♥


Vinedfimmé!!


Boxmonstret is back!
It´s a bag in the box and aj lööööööööööv it!



Hagga



Torsdag

Jag vill dricka vin i vårsolen. Någon som är på? hehe ;) Själv har jag inget vin hemma så de kan bli ganska svårt. Kanske borde föröska mig på en liten joggingrunda och va duktig istället. Hmm...vi får se hur kvällen slutar.

Puss


Twilight nörden



Jag har bara sista boken kvar att läsa nu. Jag vill inte börja på den för då har jag inget att läsa sen när den är slut. Å jag vill inte läsa något annat än twilight böckerna! Dom är ju så sjukt sjukt bra. Å man blir ju bara mer å mer kär i Edward Cullen för varje bok man läser. Just nu känns de som att det inte finns nån bok i hela världen som kan mäta sig med mina favorit böcker. Någon som har nåt tips på riktigt bra böcker så jag kan komma ur min twilight-koma??

Tacksam för svar ;)


Måndag

Härlig tjej på kryssningen hehe ;)
De va jag å boxen som hängde ihop hela kvällen

 


Friday night

Ännu en fredagkväll är jag hemma och bakar ;) Fast den här gången bakade jag en kaka istället för bröd. Å jag lyckades faktiskt med den också =) Stolt tjej!!

Imorgon ska jag ha heldag med Buns och förhoppningvis en stund med Jullefine också ♥ 

Vi ska äta lunch och dricka vin i vårsolen, sen ska jag å Buns hem till henne och äta Tacos och mysa =)

Avundsjuk?

Förstår de....

Pusss


Torsdag

Guud va skönt de är att vara ledig idag =) Synd bara att de ska vara pissväder ute då :(

Igår hade jag en jätte mysig ikväll. Annie mötte upp mig vid 6 tiden efter jobbet. Vi satte oss på kullen vid badhuset och Annie hade mid sig filt, fruktsallad och vin ♥ Gissa om jag blev glad haha ;)

Sen gjorde vi ett besök på donken innan vi åkte hem till henne och tittade på gamla filmer och hade skrattpanik =)

Snart ska vi va duktiga och åka å träna också !



Puss


Tisdag

Har precis tittat på 500 days of summer. Bra film de där!!



- "What happened? Why didn't they work out?"

-
"What always happens. Life."





Snygga snygga människa






Söndag

Jag vet inte om jag fortfarande är bakis eller om jag börjar bli sjuk. Bra mår jag inte iaf!!
Kryssningen blev en riktig fylle-resa. Särkilt för min del, de finns rätt många minnesluckor och tur är väl de kanske haha ;) Tyvärr så finns kvällen dokumenterad på min kollegas kamera där jag bland annat dricker direkt ur vinboxen på många utav bilderna hehe.

De togs tydligen bilder från min kamera också, inget minne utav de heller hehe




Neerå..satt ;)

Puss





Varma byxor!

Idag på träningen upptäckte jag att mina nya träningsbyxor var jätte varma, verkligen JÄTTE varma. Jag kände mig som Ross i vänner när han har sina skinnbyxor på sig. Man får lixom panik och vill bara slita av sig dom hahaha ;)



Puss


Måndag

Jag har undrat ganska länge nu varför jag ser så konstig ut på mitt pass och mitt nya id-kort. Å nu har jag kommit på de, Jag skelar tydligen. Nu vet säkert alla andra redan om att jag gör de bara att dom inte vågat säga de till mig! Men nu har jag äntligen sett de själv så då slipper ni säga något hahaha,  Å de är ju verkligen jätte fult också :P

De va de jag ville säga, dags för aerobics =D

Puss




Jag vill va 18 igen ;)

Nyblivna 18-åringar sitter i taxin på väg hem från sthlm. De va samma kväll som micke somnade på taxichafförens axel hahaha, synd att vi aldrig fick ett kort på de :P

jag å carla har helt underbara röster ;)



Puss


=D

När man sitter vid mammas dator så hittar man sånna här roliga bilder på sina mottagna filer. Nu är ju ifs dom bilderna jävligt interna och det är bara Carla som kommer gråta av skratt när hon ser dom, men who knows de kanske är fler som tycker att dom är roliga ;)




De är peppo som har gjort dom här bilderna hehe :P


Lördagsmys


Nu sitter jag hemma hos Dennis å Katja ♥ Vi ska äta skagentoast och dricka vin =)