Bilder från Västerås

Vi var ju i Västerås förra helgen och partajade så här har ni lite bilder!



             

     




tjena lugg!!

japp, nu har jag gått å gjort nåt vågat.....ja har klippt lugg!! Jag vart faktiskt nöjd, men ja kommer säkert tröttna om 1 vecka som jag gör med allt annat hehe.

Fan va jobbigt där är å ha tvättstugan i de här fina vädret, man blir ju låst flera timmar, Suck :( vill bara ligga på mammas balkong å sola, men istället får ja sitta här hemma å glo på annie medans hon ligger å sover på min soffa....söt hon är ;) Vi är ju inte dom piggaste idag kan man säga. De blev utgång för mig å annie igår på TK å vi var typ dom som var äldst, jag kände knappt igen nån som var där igår, bara massa små kändes de som.

Vart iaf lycklig att du kom igår jessan å röjde dansgolvet med mig som aldrig förr, hehehe....de va ruuuliiit!!!!

Ikväll blir de nog ganska lugnt tror jag. Jag å annie ska hem å äta middag hemma hos henne så fort ja blir klar med tvätten. fast ja måste erkänna att ja är lite sugen på att dra ihop ett gäng å grilla å ha mysigt sen senare eftersom de är så fint väder ute....vi får väl se hur de blir med den saken!!


Dagens i-lands problem: Jag måste prioretera om jag vill shoppa eller åka utomlands!


nee, nu ska jag väcka annie å dammsuga lite tänkte jag

later...

Alanya here we come!!

Nu har jag å josse äntligen bokat en sista minuten resa, och de bär i väg till alanya där vi var förra året. Vi åker den 2 Juni och kommer hem de 9 Juni. De ska bli så underbart  att få komma iväg precis innan sommaren börjar!!!
Så är man mycke brunare än alla andra oxå i sommar...hihi :D

Bakis är jag idag också. De började med att jag å syrran åkte hem till päronen och åt middag, de blev potisgratäng med oxfilé, as gott!! Efter de åkte vi hem till min syster och bestämde oss för att dricka, Sen slutade de med att jag skulle gå ut å ta lite frisk luft, men istället deckade jag utanför hennes port så hon fick komma ut å bära in mig til sängen där jag låg resten av natten helt död. Aldrig mer Tequila asså.....usch!

Hertig carls väg = Westeria Lane......drama, drama, drama.......haha

Imårrn bär de iväg till västerås med josse, jessan å emelie där vi ska tillbringa helgen med massa party hehe......as kul ska de bli. Så jag borde nog gå å packa nu....men men trevlig helg på er alla (som att de vore skit många som läser lixom haha)


puss å kram vi ses på stan

Helgen!

jaa, min helg har vart rätt lugn kan man säga, satt bara hemma å glodde i fredags som jag skrev om tidigare, peppo kom förbi halv 12 å höll mig sällskap en stund, Tack! hehe.

I lördags blev de Eurovision at my place med josse, annie, jessan, robban å freddan. asså vad är de för fel på folket?! De är ju inte ens schlager längre....hur kunde sverige komma på så dålig plats?! vi var ju helt enkelt bäst tycker jag....men men, vi skrev ner lite passande kommerntarer till varje låt också, tycker verkligen att ni ska spana in dom på
http://josefineericsson.blogg.se/  ........hehe jaa ja vet att vi är störda!!!

På söndagen blev de en liten roadtrip för mig å josse . vi skjutsade hem josses syster till västerfärnebo, utanför västerås. Allt gick galant tills vi skulle åka hem och åkte fel, vi skulle va på friskis kl.19 å vi hade ganska bråttom så när vi väl kom på rätt väg igen så gick de fort hem till s-tälje, eftersom josse körde i 170 på motorvägen, fy skäms på henne när hon hade sån dyrbar last i bilen ( Jag) hahahhaa :P. när vi hade parkerat utanför frille så sprang vi allt vi hade å då har dom låst dörren eftersom vi var en kvart sena......KUL!!  Ledsna som vi var gick vi tillbaka till bilen å åkte hem till mig för att sedan ta en joggingtur i skogen....de va skönt, syster min va avis för att vi var så hurtiga....haha ofta jag e en hurtbulle lixom!

Nee nu är de ju vänner på tv

later......


Im a good kisser ;D

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

M: Best kisser ever
A:  You like to drink
R: Fucking crazy
I:   You are great in bed
E: Damn good kisser
H: You have a very good personality and looks
E: Damn good kisser
L: Everyone loves you
E: damn good kisser
N: You can keep secrets

L: Everyone loves you
A: You like to drink
R: Fucking crazy
S: Easy to fall in love with
S: Easy to fall in love with
O: Awesome kisser
N: You can keep secrets

hemma en fredagkväll....?!

aa ja sitter själv hemma i min lägenhet en fredagkväll och har absolut ingenting att göra. Alla töserna är upptagna och dom är ju dom ända som jag vill umgås med.....suck :(. De finns ju inget roligt på tv:n heller å ingen rolig inne på msn......va ska jag göra?! jag är så fruktansvärt uttråkad.....de är sånna här kvällar man lika gärna skulle kunna jobba å tjäna pengar istället....nån som vill komma å hålla mig sällskap?!

ska gå å ta en cigg nu tänkte jag.....


Bästa låten: Timbaland - way i are

Lyssnar på den hela tiden.....


Äntligen flyttat!!!!

Gu va underbart de är med egen lägenhet, känns som att man börjar om livet på nytt. Har bott här 1 vecka precis nu, fast jag fick inte mitt internet förns idag så de är därför jag inte har bloggat på länge, trodde de skulle komma nån gammal gubbe i morse som skulle fixa internet, så jag öppnar i mjukisar+stor t-shirt å inget smink. då visar de sig att de är en söt kille i samma ålder som kommer, å där ligger jag å annie helt nyvakna kl.8.45 på morgonen.....snyggvar.....lr inte kanske!!! Måste bara föra över alla bilder å all musik från den andra datorn så blir de skit bra!!!


jaha va har hänt då under den här veckan förutom att j har flyttat?!

Vi packade väskorna och tog tåget ner till lidköping i fredags, vår kompis carro pluggar där så vi tänkte hälsa på henne lite. På kvällen blev de utgång på Stadt, as kul var de, efter bara 2 minuter börja vi mucka med nåra tjejer...haha, dom puttade ner jessan från scenen när vi stod å dansade så de ända vi ville var att slå dom. hela kvällen gick åt att föröska provecera dom så att dom ksulle börja bråka med oss.....as piniga var vi verkligen, men dom var feg så som drog därifrån

Jessan: (till tjejerna) " vi möts i parken, vilka tjejer ni vill, inga killar!"

Hahaha, asså vem säger så.

På lördan solade vi på carros tak å gick sedan en promenad å satte oss på  "en gräs" som vi säger hehe. därefter handlade vi mat och hyrde film, maten var as god.....kycklingfileér fyllda med fetaost med potatisklyftor...mm gott!!
sen avslutade vi kvällen med film och massa gott. Det blev verkligen en lyckad helg....de är så skönt å komma bort från södertälje, alla andra städer är så fina hehe!!!

Måste lägga in ett citat

Emelie: " Vad är en laptop?"

De är faktiskt inte okej emelie, haha :D

ikväll blir de friskis oxå, skönt sk de bli, har inte vart där på länge nu och sen blir de såklart desperate kl.21.00

later.....