Träning =)


Japp! Idag har jag vart duktig å tränat. jag va själv på gymmet, as skönt. Då kan man spela vilken musik man vill och ha jätte hög volym. Man bli mer peppad när man får lyssna på bra musik =). gjort lite ärenden på stan också och senhar jag köpt mig ett busskort, väldigt jobbigt att lägga ut pengar på de måste jag säga.

Nu ska jag hem till Josefine å titta på desperate och så ska jag sova där också, va mysigt =D

De va allt för idag =)

<3

Måndag

tjena hallå

Ligger i min säng just nu och tittar på Idol och håller på att frysa ihjäl. Ska ta ett bad varmt å skönt bad sen när idol är slut.

idag åkte jag ner på stan och träffade min vän Josefine. Vi lunchade på Nancys och gick runt i affärer och tittade. Jag beklagade mig mest hela tiden över att jag är fattig och inte har några pengar. Sen blev det jobb mellan 16-19.

Haha onödigt inlägg, är så kall om mina fingrar nu så jag orkar inte skriva nåt mer idag!

Ciao

Btw så ligger de en sockerkaka i kylen som mamma har bakat, å den får ju inte jag äta eftersom jag ska bli smal nu. Fatta va frustrerande de är för mig varje gång jag öppnar kylskåpet.

Aa där fick vi med ett dagens I-lansprobelem också =)


Mår som jag förtjänar

Ååhh, hatar att vara bakis, men lätt lätt värt det. Gårdagen var underbar, jag hade verkligen så himla roligt hela kvällen. Jag, Annie och panna var först hemma hos Josse i hennes nya lägenhet och drack vin, sedan fortsatte festandet hemma hos Jonas i brunnsäng där resten av grabbarna var. Det blev mycket sång och dans och en massa skratt. vid 11 tiden var det dags att ta taxi ner mot Oleary´s. Väldigt mycke folk där som vanligt, å nu hade dom ju öppet dansgolv plus att det var lönehelg. jätte kul hade jag, ville inte att kvällen skulle ta slut. Det spårade iaf för Annie som hade fått i sig lite för mycket och var långt ifrån nykter när vi skulle åka hem. Hon somnade ståendes i kön när vi skulle köpa mat, bra där =). De vart iaf taxi hem till Patrik i pershagen där jag deckade ganska fort på soffan. Jag kan inte påstå heller att jag var så nykter efter den kvällen hehe. Gissa hur fräsch jag var sen på morgonen när jag vaknade. Asså herregud säger jag bara, tur att jag inte sov med någon. Jag kände mig ungefär som om jag hade blivit överkörd av en bil och såg ut som ett riktigt trash. Jag var svart runt hela ögonen och jag skulle stappla mig hem i mina krogenkläder och mina pumps som är 10 cm höga. De va massa barnfamiljer som var ute å gick oc jag höll på att skämmas ihjäl. jag kunde verkligen inte gå, va helt skakis i hela kroppen och hade jätte ont i fötterna från gårdagen och jag vet inte hur många ggr jag trampade snett och gjorde illa mig. men efter en dusch, frukost och 2 ipren så kände jag mig lite bättre. Lite bilder bjuder jag på också.

       

       

      

Hoppas alla har haft en lika trevlig helg som mig =)

Ciao!

Titta! vi leker

               
Jaa, vilka roliga bilder man kan hitta i arkivet. Dom här bilderna är från en sommarkväll i pershagen 2006 =D
Snart ska jag gå en promenad med annie, patrik, jessan å fille. De känns lite som att jag är femte hjulet lr?!
Imorgon bli det shopping med Mami i estocolmo, sen bli det vin och utgång på Oleary´s. jag har inte druckit alkohol på 6 veckor, det är ganska bra för att vara jag tycker jag hehe. okej, de där lite lite sorgligt, som om jag vore alkis lr nåt. Jag kanske inte dricker varje helg men varannan har de nog blivit genom åren =D
Nej, promenad var det ja
Ciao!

Fredag, underbara fredag

Visst är det underbart med fredag?! jag känner mig så glad =)

Igår blev det jobb mellan16-19 och sen bio med Josse och Anton. Vi såg Patrik 1, 5. Den var både fin, rolig och lite sorglig. Så om ni är sugna på bio så tycker jag absolut att man ska se den =). Josse kläckte iaf ur sig den bästa kommentaren som fick mig att skratta högt

- Men nu har ju han vart i någon annans stjärt!



Jag har betalat min räkningar idag också, inte roligt. Kul,  jag ska lixom leva på min lön jag fick idag i 2 månader eftersom jag inte har jobbat nånting i september så då får jag ju ingen lön nästa månad =(. Någon som vill sponsra mig???? haha =)

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen ner på stan å träffa annie. Vi ska köpa biljetter till Olles imårrn. Sen har jag hört att de blir taco-kväll också hos patrik i pershagen, de vore ju något! Vi får se vad som händer helt enkelt.

Trevlig helg allihopa =D

<3


Onsdag


Idag har det varit en riktigt tråkig dag. Kunde absolut inte somna igår, sist jag tittade på klockan inatt var den halv 4 på morgonen, sen när jag till slut somnade bestämde sig mina grannar för att borra klockan 9 på morgonen. Okej, det är inte så jätte tidigt men för mig som inte hade sovit så många timmar då fick tok ryck och ringde till mamma å klagade som vanligt hehe =)

Tänkte att jag skulle åka å träna idag också, men eftersom att jag inte skulle få skjuts hem så orkade jag aldrig ta mig dit, latmask som man är. Det fick bli en promenad med mamma istället när hon kom hem. Nu ska jag nog ställa mig och laga lite mat, sen väntar ju mina program på mig efter det hihi =D

Kiss!

Tröööött

Aa träningspasset var väldigt jobbigt, det kändes att det va ett tag sen man tränade. Hade ont i hela kroppen och orkade knappt röra mig när jag var klar hehe. Det såg ut som om jag aldrig hade tränat i hela mitt liv, men men om några veckor blir det nog bättre hehe =)

Läste i LT idag att ännu en tjej hade blivit våldtagen i blombacka, hon va bara 16 år också. Det stod också att polisen förmodligen skulle hitta honom eftersom hon visste vem det var. Han hade tydligen förföljt och trakkaserat henne innan. Vilken sjuk värld vi lever i, Nu vågar man ju inte ens gå själv hem från bussen på kvällen längre. De kanske står nåt pyscho bakom nån buske å väntar på än, man vet ju aldrig. Nee usch, man börjar ju fundera på om man verkligen vill föda barn till den här världen?! Man borde egentligen ta hand om dom barnen som redan finns och har det svårt!!

Nu börjar Vänner ser jag, sen är det Idol och vem kan slå fredrik och filip. Tv-nörd? Javisst!! =)

Ciao

Tisdag

Fan va rolig Magnus Betnér är då. De roligaste var när han berättade att svenskar tycker att de är så pinsamt å höra andra svenskar prata engelska, å det stämmer ju verkligen så himla bra. Jag hatar när man ser kändisar på tv som ska prata engelska, förutom dom som är jätte bra såklart som tex, stellan skarsgård och peter stormare, då är det helt okej! Jag satt verkligen och skrattade högt med tårar i ögonen när han pratade om det.

Asså jag tittar på Oprah nu å det är en liten asiattjej som inte kan vara mer än typ 10 år och hon sjöng precis whitney houstons sång I have nothing och hon lät precis som henne, trodde verkligen att de va Whitney som sjöng. Orka sjunga så bra när man är så liten, riktigt avundsjuk är jag.

Idag ska jag ner på kontoret och träffa min chef för att skriva på lite papper mm.., sen ska jag åka till mammas jobb och gymma lite. Jag har inte tränat sen i maj så de kommer bli tungt idag, kommer typ inte orka lyfta en vikt ju, haha aa vi får se hur det går.

Nu ska jag gå och äta frukost, ha en trevlig dag =)

Ciao

Måndag

Jag var på intervju idag hos en familj som jag förmodlign ska jobba hos å det gick jätte bra. Dom var så himla trevliga och jag kände mig jätte välkommen. jag älskar dom redan hehe =) Så nu längtar jag tills jag får börja jobba, inte många som känner så hahha

På tal om jobb så hade mina vän Annie den värsta dagen på jobbet idag, gå in å läs hennes blogg, hysteriskt roligt måste jag säga men samtidigt så tyckte jag jätte synd om henne såklart.
http://annieakerberg.blogg.se/

Ska titta på Magnus Betnérs program I ditt aniskte kl.22, missade de förra veckan. Det lär ju också vara hysteriskt roligt kan jag tänka mig. Nu blir det lite skratt åt 2 ½ män i en timme =)

Ciao


Hårkatastrof


Nu har jag gått till frissan 2 ggr och försökt få mitt hår blont igen, men inte fan blir det som jag hade förväntat mig. De är jätte blont mitt uppe på huvudet och och sen typ ljusbrunt i underhåret blandat med lite gult och orange. Ändå har jag ju gått till en hårsalong både gångerna då tycker man ju att dom ska kunna göra det bra. Nu ser det ut som att jag har föröskt blondera det själv hemma eller nåt sånt. Å mitt stackars hår är ju så slitet efter alla färgningar jag gjort under dom senaste åren så jag får ju inte färga det igen nu på ett tag. Så nu ska jag alltså gå runt och se ut såhär, kul lixom. Jag kommer nog ha håret uppsatt en hel del känner jag.

Aa, de va mitt dagens I-landsproblem

Nog om det, jag har iaf fått ett jobb nu så jag kanske börjar nästa vecka eller veckan därpå. Det känns skönt =) Det är väldigt långtråkigt att gå hemma hela dagarna. Det jobbiga med det bara är att jag har börjat följa alla serier på dagarna som; våra bästa år, desperate housewifes, smallville och one tree hill hehe. De va mitt andra dagens I-lands problem!

Apropå ingenting så är filip och fredrik min roligaste männsikor, ligger i sängen nu och tittar på Vem kan slå Fredrik och filip. Jag tycker deras program är jätte roligt, ingen av mina kompisar håller dock med om det =)

Ne nu får det räcka för idag

ciao

That´s what friends are for


Idag åkte jag ner på stan och köpte blommor som jag skulle plantera på min fars grav plus ljus som jag skulle tända. Han behöver värme nu när hösten börjar komma. De gick inte riktigt som jag hade förväntat mig. För det första så var jag redan ledsen när jag kom dit, bara att se sin pappas namn på en gravsten får en att vilja bryta ihop. När jag sedan ser att mina blommor jag köpt inte kommer att få plats för att det redan är massa växter där gör mig ännu mer ledsen. jag är sämst på att plantera och kan aboslut ingenting om blommor. Jag ringer mamma å frågar hur jag ska göra, hon säger " ta bort allt  ogräs bara". då blir jag ledsen igen för att jag ser inte vad som är ogräs å vad som är växter. jag börjar iaf att gräva och tar bort sånt som jag tror ska bort å då börjar de krypa upp spindlar och maskar från jorden, jag frå panik och springer därifrån eftersom att jag är livrädd för spindlar. Annie ringer i samma sekund och jag berättar vad som har hänt , att allt bara går åt helvete och hon säger att jag ska ringa om de är för jobbigt. Jag fortsätter att gräva och försöker göra fint samtidigt som jag ska föröska skruva ihop ljuslyktorna. Självklart fattar jag inte hur man gör å allt bara blir fel och ännu en gång blir jag ledsen. När allt bara känns som värst och jag bara vill lägga mig på gräset som en liten 5-åring och bara gråta så ser jag att Annie kommer imot mig. Jag skiner upp som en sol och hon hjälper mig att få ihop lyktorna å fixa så att de blir fint. Allt det jobbiga bara försvann när jag såg henne. Tack Bunny =)

Allt låter ju väldigt töntigt, men för mig var det verkligen jätte jobbigt!





Jag vet inte varför de är brunt på våra tröjor, blev nåt konstigt när jag skulle ta kort!


Ett nytt liv


satt nyss med mamma i köket och diskuterade vikt, mat och massa onyttiga saker man inte får äta. Efter ett tag blir jag deppig när jag kommer på att jag inte får äta allt de där goda om jag vill gå ner i vikt. Då säger mamma:

" Man går och lägger sig som man vill och vaknar som en viktväktare"

Jag tittar på mamma och börjar as garva

-"hahaha, va?! säger dom så på viktväktarna eller?"

- "Jaa..."

Ibland är hon rolig den där mamsen, men nu ska jag titta på Helens små underverk

ciao


Lika som bär

 





Björn Gustafsson


Vad är detta? Björn ska inte ha flickvän, han ska ju va tillsammans med mig hehe =)




Ett gott skratt förlänger livet.....

Ikväll har jag lekt med Josefine. Vi gjorde i ordning 2 skålar med popcorn och en kanna med jordgubbssaft och satte oss framför Idol, ååh va lycklig jag är att det har börjat igen =)

Sen av någon anledning tar jag fram gitarren och ska visa att jag kan spela lite av en låt som Petter hade lärt mig när jag var på "rehab" i Norrköping! Jag va tydligen inte så duktig eftersom att Josse aldrig kunde gissa vilken låt det var haha. Sen ska Josse visa sin musikaliska sida och börjar spela lite piano, hon va ungefär lika musikalisk som mig och kunde spela blinka lilla stjärna och någon till låt hehe. Men efter en stund när vi har övat lite så lyckas vi komma på hur man spelar My heart will go on både på piano och gitarr helt själva. Det är en jävla stor bedrift av oss soom typ aldrig spelat något instrument nånsin i hela vårt liv. Så där satt vi minsann resten av kvällen och spelade och vi lyckades till och med få fram ett skratt som var på riktigt, de behövde vi!!

Sen har vi ju faktiskt gjort 2 låtar också sen förut, vem vet vi kanske ska fortsätta å skriva låtar och spela instrument. Jag tror att vi har en musikalisk sida där inne nånstans, den måste bara komma ut ordentligt haha =)





Imorgon är det Fredag, Det tackar vi för!



Tisdag


Jag läste mitt horoskop på aftonbladet idag, då står det:

" Tisdagen blir ett enda kaos, ingenting du förväntar dig händer men däremot helt andra saker. Roligt. "

Nee , det är inte alls roligt. Jag vill inte att min dag ska bli ett enda kaos, så kan dom ju inte skriva heller!

Vi får väl se vad som händer. Nu ska jag äta lite lunch sen är det desperate och one tree hill på tv =D

Ciao!

Tillbaka på ruta 1

Minnen

                                 

Bilderna är 5-7 år gamla så man får usräkta klädstilen och allt där till hehe :D