090128

God Morgon allihopa =) Klockan är över 5 och jag har fortfarande inte somnat. Känns ju jätte kul, särkilt när jag vet att jag ska gå upp om 3 timmar för att åka å träna...wohoo!!
Känns lite onödigt att sova nu för då kommer jag ju va JÄTTE trött när jag ska upp sen. Men samtidigt är det skit tråkigt och vara vaken. Kommer säkert somna typ 7-halv 8 eller nåt hahah =)

Kom å tänka på att de är alla ♥-dag om typ 2 veckor och jag har inte ens någon att fira med :(. Vet iaf att jag kommer få en present av mamma, de får jag varje år hehe=)

Nee, sov Marre sov.....





=D


Kommer ni ihåg den här filmen?? Jag och mamma brukade titta på den här när jag va liten =)







Jävla virus.....

Sådär. Nu gjorde jag som min syster sa; raderade all webbhistorik och laddade ner nya Msn. Jag tror viruset är borta nu, hoppas verkligen det. Förmodligen sitter det säkert nån datanörd och läser det här och kommer skriva en kommentar om att de inte alls är borta och att man måste ta bort allt å bla bla bla.....Men då kan ju dne personen komma hit och fixa det isf för att jag har absolut ingen aning om hur man gör.

Imårrn blir det träning redan 10 på morgonen med Josse =) Sen senare ska jag jobba mellan 16-20!

Hoppas ni på Msn inte är allt för arga på mig för att jag hade virus. Eller ni kanske inte är lika tröga som mig och min syster som trycker på en länk man inte en vet va det är för nåt :P hahahaa.....

Sov gott


hur gör man????


Fan fan fan, jag har fått virus på min dator!!! Ringde kevin och han sa att jag måste avinstallera Msn och sen ladda ner det igen. så de är vad jag försöker göra just nu. Men de va tydligen inte säkert att de skulle funka. Kommer förmodligen få omformatera datorn och jag har ingen aning om hur man gör det. Åhhhh de här händer inte. Håller tummarna för att de ska funka. Kan ju inte vara inne på Msn annars eftersom den skickar viruset till alla då. Kan nån
 hjälpa mig????



090127

För att vi är så bra







Eliiiite








090123

Jag älskar radiokanalen 107.5 särkilt när dom spelar dom gamla låtarna. Vilka minnen de är som ploppar upp i huvudet. Både bra och dåliga, men mest bra =)

Idag jobbade jag mellan 10-14.30. Bra för mig att gå upp tidigt, då kanske jag somnar lite tidigare ikväll. De vore skönt hehe.....Ikväll ska jag krypa ner i soffan med Annie och titta på Lets Dance. Mysigt♥




Hoppas ni får en trevlig kväll :D



Ps. Onödigt inlägg

090122


God morgon=) Idag gick jag upp halv 9 och var till och med pigg. De har nog aldrig hänt förut hehe. Nu ska jag snart iväg till jobbet, sen ska jag ner på stan och efter de blir det jobb igen. Inte så rolig dag kanske.....

Jag är sjukt sugen på semlor nu och det är långt kvar till den 24 februari då det är fettisdagen. De kommer nog bli en eller 2 semlor innan dess känner jag =) Semlor är verkligen de godaste bakverket!!

De stod i mitt års-horoskop i veckorevyn att februari skulle va den bästa månaden för kärlek och sex. De hoppas vi på ;) Semlor, kärlek och sex....kan ju inte bli bättre ♥

Nee. nu måste jag packa väskan och bege mig mot bussen. Kom på att jag måste hinna lägga in lite nya låtar på min ipod också. fan nu vart de bråttom ju

Hoppas ni alla får en fin dag =)




hur man tömmer en busskur på 1 minut


Styvbror






hahhaa =)



090121


 Napoleon Dynamite kan ju vara jordens roligaste film. För er som inte har sett den så är det ett MÅSTE.

Jag gråter av skratt varje gång jag ser den. Jag önskar att han var min kompis =)







090120


Varför detta väder?? hela dagen blir ju förstörd av det här piss vädret!!!! Såg i LT i morse att de ska va såhär hela veckan också. Vill inte, vill inte, vill inte......Ge mig SOL!!!

Idag har jag jobbat 5 timmar, de är nog det längsta jag har jobbat på en hel dag sen typ i sommras tror jag.

Imorgon blir gym med Josse sen ska vi jobba kväll tillsammans också. Lycka =)



Shiit, snygga!

Asså jag har verkligen ingenting att skriva om idag känner jag, är mest arg över vädret. Hörs imårrn homies=)




Måndag


Idag följde Knutte och Anton med mig och Josse på ett friskis pass. Ord kan inte ens beskriva hur roligt de va. Jag ville helst bara lägga mig ner på golvet och skratta så mycket tills man får ont i magen =D Men ni va duktiga killar. jag hoppas ni följer med fler gånger =)







090117


Ikväll blir det vin








090116

Usch vilken hemsk natt jag hade. Jag somnade faktiskt redan vid 3-tiden,  men har efter det drömt mardrömmar hela natten. Jag vaknade fler ggr och var helt förstörd, drömmarna kändes så verkliga ovh jag vågade inte somna om. Men till slut kunde ögonlocken hålla sig uppe och jag började drömma läskigt igen. Många säger att man påverkas av att de är fullmåne ute och det var de inatt, eller det såg ut som de iaf. De är rätt sjukt faktiskt, att man drömmer mardrömmar när det är fullmåne. Jag tror ju verkligen stenhårt på det också.....

Snart ska jag åka ner på stan och möta upp Annie och jessica. Vi ska laga god mat hemma hos Annie och sen blir det bio. vi ska se bröllopsduellen som har premiär idag =)

Hoppas ni andra får en trevlig kväll =)



Ps. Annars har ju Jessan tagat folk på facebook på mina foton, bara sådär 150 st. De är inte alls jobbigt när det ploppar upp att man har ett nytt mail från facebook varannan sekund.





Never ending story....


3 saker som jag funderar på varje dag

Varför har jag inte heltidsjobb?

Varför bor jag fortfarande hemma (Igen) ?

Varför har jag inte körkort?

Dessa frågor förföljer mig när jag ligger klarvaken om nätterna och bara tänker och tänker....... 

Jo de är så att att jag är för lat för att ta tag i allt det här. Jag är lixom ledig hela dagarna och borde egentligen sitta å söka jobb då, men nej jag tycker att de är mycket roligare att titta på tv, träna, äta lunch på stan och bara njuta av att jag får sova länge på mornarna. Å hur mycket har jag ansträngt mig för att hitta en lägenhet? Jo jag har skickat ETT brev till en hyresvärd och sitter bara å hoppas på att dom ska höra va sig nångång i mitt liv. Varför inte bara ringa runt till alla hyresvärdar eller höra runt med folk man känner om dom vet nån lägenhet som står tom??! Latheten igen som tar över där. Sen de där jävla körkortet som jag är såååå trött på. Jag var ju nära förut men gav bara upp när det sket sig. Å nu säger jag bara att jag måste vänta tills jag har pengar, sen ska jag ta körkort. Aa men d eär ju jätte lätt när jag inte har heltidsjobb eller?!

De har blivit en ond cirkel

Någon som vill ta över mitt liv ett tag tills allt det här är ordnat??

Jag funderar på att inte ta en sömntablett ikväll. Undra när jag kommer somna, jag tippar på 5-snåret.
Så de ska bli ännu en härlig natt (NOT) med funderingar, tankar å allt annat som kretsar där inne i huvudet

Tur att jag har bra vänner ♥

God natt




Underbara dag!


Jag skulle göra mycket för att få uppleva den här Tisdagen igen















Jossan och jag har tränat 3 gr den här veckan. Så duktiga så =)





Ny dag, Nya tag

Japp, då var det Måndag och jag har precis börjat mitt nyttiga liv igen. De är inte lätt att stå imot alla dom där goda sakerna. Men ja klarade det förut så jag ska klara det igen=)

Idag hände något som inte har hänt förut i mitt liv. Min kropp skrek efter grönsaker. Jaa ni hör ju, jag har lixom aldrig gillat grönsaker speciellt mycket, men idag fick jag typ abstinens. Jag orkade aldrig göra en hel sallad så jag skar bara upp några bitar av gurkan å dränkte de med citron och salt. Min magkatarr uppskattade säkert citronen jätte mycket haha =)

SEn har jag vart å gymmat med Josse på dan idag, äntligen har vi köpt vårat efterlängtade friskiskort=)

Nu ska jag åka hem till Annie och krypa ner i soffan och titta på Lost♥

Här får ni en snygg bild på mig å min bror









090109


Eftersom att jag inte hade någon dator med mig till Skåne så kunde jag inte blogga. Så GRATTIS mitt guldkorn i efterskott.


Bunny 22 år ♥




Imorgon vankas det födelsedagsfest för både Annie, Knutte och Medin. Big Partej =)




090106


Sådär nu är väskan packad. Imorgon åker jag och familjen ner till Skåne för att gå på mormors begravning som är på torsdag =( Känner att de kommer bli en riktigt jobbig dag. Hatar verkligen begravningar, tycker inte om att vara ledsen. Och jag ser inte fram emot att sitta i en bil i typ 6 timmar heller.

- (Pontus) Men du kan ju bara sova om du vill
-
(Jag) Nee, jag har blivit för gammal för de

Hehe när man var liten kunde man alltid krypa ihop där bak å sova genom hela resan, men med mina sömnproblem nu så är det ju fullständigt omöjligt. Å läsa kan jag inte heller göra för då mår jag illa. Jag får helt enkelt vara den där jobbiga lillasystern och sitta å retas med min bror tills han tröttnar på mig och slår mig så att jag måste säga till mamma hahaha=)


Men nu ska jag åka hem till Annie och titta på Lost hela natten =) Underbart




Singing sweet home alabama all summer long



Den här är min sommaren 2009 =)









What goes around comes around





Otur Mr. Schnoppi!