Stor som en 50-öring

Asså jag dör för att den är så söt. Jag vill också ha en sån där liten sköldpappa hemma. Helt nyfödd och allt hehe ;)




Tisdag


Jag är fett otaggad på att åka å träna nu. Plus att jag har träningsvärk efter träningen igår. Men vad gör man inte för spinning och core ;) Hehe


Girls night out


Freeeedag

Ikväll ska jag å mina jobbpolare hem till en kollega på middag =) Hon har gjort en massa mat till oss hehe ;) Så de kommer bli gott och trevligt!!

Men innan de ska jag å Buns ner på stan å se Ola♥
Min lyckodag lixom hehe ;)



Puss

 


Torsdag

Är verkligen supertrött!!! Men tänkte att jag skulle försöka hålla mig uppe till 12 så att jag kan betala mina räkningar. Jag får på riktigt ångest om jag inte betalar dom direkt. Förstår mig inte på sånna männsikor som t.o.m kan vänta tills dom får en påminnelse innan dom betalar. I de laget hade jag dött för länge sen haha ;)

Jag har kommit på att min "betala-räkningar-direkt-när-lönen-kommer" noja är lika stark som Josses städ och pedant noja. Så nu förstår jag hur det känns gumman. Man får lixom ont i magen om det inte blir gjort hehe :P

Jag har verkligen vart världens mest osociala människa den här veckan. Men jag har jobbat mellan 12 och 14 tmmar varje dag så de kanske inte är så konstigt. Jag önskar bara att det fanns fler timmar på dygnet så jag skulle hunnit träna och vart där för min vän som behöver mig just nu.

Ikväll när jag kom hem vid 10 snåret så hade mamma gräddat våfflor till oss, hon är världsbäst ♥ Sen hade mina paket kommit också som jag hade beställt. Hur glad blir man inte när man får hem sommarkläder?! Jag får iaf lyckorus =D

Imorgon är min dag fullspäckad från de att jag vaknar till att jag somnar ;) kanske hinner med något bloggande där imellan, den som lever får se helt enkelt

"Bara" 40 min kvar nu!!

Puss



Onsdag

Asså min huvudvärk vägrar att släppa :( Jag tror att de kommer från nacken och ryggen. Så de ända som finns att göra är att gå till naprapaten, men de är ju så himla as dyrt så jag vet inte riktigt om jag känner för de ;)

Mitt andra stora I-landsproblem är att jag inte hittar en lokal till vårat kalas. Börjar bli lite stressigt nu faktiskt. Någon som vet nån lokal som är billig?????

Ska nog försöka sova nu. Imorgon väntas 14 timmars jobb igen!!

Puss


Trött tjej

Efter 14 timmars jobb så är jag jäkligt trött!!!

Ska upp 06.30 imorgon, längtar inte :(

 God natt


Måndag


Jag har haft en fruktansvärt jobbig huvudvärk heeeela dagen, och inga tabletter i hela världen verkar bita på den. Den liknar lite den jag hade igår morse när jag vaknade upp hos mysan, fast då trodde jag på riktigt att jag skulle dö av att jag ahde så ont. Men på nåt konstigt sett så lyckades jag lägga huvudet i nån ställning så att värken gick över. De verkar inte funka idag iaf :(

Ska iväg å träna nu snart också. Hoppas på att det ska släppa då

wish me luck ;)


" Arre varr "


Jag försöker säga Au revoir, ni ser ju själva hur bra det gick hahahaha =D


Gårdagen





- Vad är en halv räksallad för nåt?

- Arre varr!

Puss


Fredag

Imorgon åker fem partyglada tjejer ner och gör Norrköping =D

Mysan fyller 23 år och de ska vi fira minsann♥

Såhär såg det ut sist vi var där, å ja vi gick ut på krogen sådär hehe. Jag å Josse var as dryga mot alla norrköpingbor och sa att vi var mycket bättre än dom. Om jag hade träffat oss den kvällen så hade jag verkligen hatat oss. Jag tror att dom flesta gjorde de också hehe ;)



Ska snart åka å jobba, sen ska jag träffa Alle å gänget. Men jag får inte komma hem allt för sent å inte dricka mer än 2 glas haha. Ska hinna träna imorgon innan vi åker till Norpan å då måste jag vara pigg å glad =D

Pusss


Dårfinkar och dönickar

Kommer ni ihåg de här?? Hehe, älskar när man hittar gamla serier som man har glömt bort =)

Jag kommer ihåg att jag tyckte de va jätte bra iaf haha ;)




Söndag

Igår fyllde den här lillkillen 1 år ♥




Man vill ju bara äta upp honom hehe :P




Schlageryra =)

Nu har jag å syster avslutat en helt undebart god middag!!! Nu väntas det melodifestival och bubbel =) Här ska det firas minsann hehe ;) Om det är någon man ska titta på melodifestivalen med så är det Emma. Hon är Schlagerdrottning no 1 =D




Lördag


Nu ska jag vara sådär duktig och åka å träna såhär på morgonen =)


Remember me

Världsbäst♥



Nu vart jag ju bara ännu mer kär i honom <3




Fuuuuuuck!!!!

Dom här skorna har jag tittat på typ varje dag sen dom började säljas, vilket var för typ några månader sen. Jag hade redan bestämt när jag skulle använda dom och dom skulle passa till min klänning perfekt!!! Jag har ju självklart tänkt tanken att jag borde beställa dom så fort som möjligt ifall att dom tar slut. Å jaa ni kan ju gissa vad som har hände idag då jag äntligen tänkte klicka hem dom. DOM FINNS INTE KVAR!!!!!! Finns typ bara storlek 42 kvar. Asså jag mår på riktigt psykiskt dåligt av det här. Jag fick seriöst ont i magen och hjärtat när jag såg att dom var slut!!! De är lixom mina finaste skor å nu kommer jag aldrig få ha dom på mig

Jag vet att de här är världens I-landsproblem men jag är ändå as ledsen =(






Tisdag


Jag tittade nyss i min kalender och insåg att jag redan har alla helger uppbokade i både mars och april. När blev jag en sån människa som har planer varje helg så långt i förväg?? Jag skaffade mig tydligen ett liv fast jag inte visste om det hehe :P

Nu sitter jag å väntar på att klockan ska bli 12 så jag kan boka biljetter till Remember me premiären hihi




Han är ju så satans jäkla snygg!!!


 


Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!


Äntligen har jag införskaffat mig ett par gummistövlar =) Mitt största I-landsproblem på senaste tiden har vart att att ALLA mina skor läcker igenom så fort de blir lite blött å slaskigt ute. Å de är så fruktansvärt obehagligt när det läcker in å strumporna blir jätte blöta. Så nu jäklar kan jag gå i alla vattenpölar som finns med mina fina gummistövlar. Tyvärr så va jag lite tråkig och köpte ett par svarta med vit snörning. Det finns ju så mycket fina färger och olika mönster att välja mellan nu men jag vågar ju inte köpa sånt eftersom jag är en tönt hahaha ;)

Har Hollywoodfruar på i bakgrunden, å den ena är ju fan värre än den andra asså:P Men underhållande är det ju faktiskt, det kan jag inte säga något emot =) hehe

Känner att jag kommer somna tidigt ikväll också. Är helt slut efter träningen idag. Men först måste jag titta på manboy videon innan jag somnar hihi ;)

Puss
 


Sötnöt


Jag erkände nyss för Josse att jag är lite små kär i Eric Saade ;)

Han är ju egentligen lite för ung för mig men jag kan ändå inte låta bli att titta på Manboy-klippet på youtube från melodifestivalen =) Man lixom smälter lite när man ser hans bruna fina ögon hehe :)



Söt är han iaf =)


Kreeeeta =)

Den 3 april åker jag å Buns till hennes lägenhet på Kreta =) Vi skulle egentligen åkt dit i sommras men eftersom jag fick min lägenhet i samma veva så blev det inte av. Men nu äntligen ska vi åka =) Kommer även fira min födelsedag där också, lyckost mig!!! Självklart ska jag ha min riktiga fest också sen när jag kommer hem =)

Åh jag läääängtar....



Puss


Maauu....


Jag ligger här å är så fruktansvärt uttråkad när jag plötsligt hittar den här bilden och typ dör av skratt =D Snacka om att humöret vände på en sekund hahaha =)

Jag å Annie försöker göra "Maauu..."



Asså snygga tjejer hahaha;)


But together we can be the perfect soul mates

Timbaland- The way i are kan ju aldrig bli dålig. Jag blir glad ända in i själen varje gång jag hör den♥

Just nu lyser solen in genom fönstret, å jag ligger här i sängen å är sjuk. Känns ju jävligt kul :(

Men ska faktiskt åka å jobba 2 timmar ikväll hehe ;) Känner att jag måste göra de plus att de kommer nog bli kul också =)

Trevlig helg allihopa!!






You make me smile =)

Den här bilden är det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser innan jag somnar. Den får mig att le ♥




Fina vänner <3

De här fotot kom upp som Ditt dagliga foto på Facebook. De är verkligen två personer som jag har känt HELA mitt liv! Å dom är fortfarande mina bästa vänner efter 23 år =)

 


Här brinner flitets låga, som johan skulle sagt :P


De blev inget jobb idag. Insåg att jag behöver vara hemma och vila upp mig. Sen kändes det lite elakt att sitta på jobbet å snora och hosta. Jag skulle själv bli ganska irriterad om jag själv va frisk å nån kollega kom sjuk till jobbet och smittade ner mig.

Så jag ska föröska göra sånt som jag aldrig hinner med annars som tex. att ta tag i det här lilla projektet å städa mitt rum. De går ju inte ens att gå på golvet längre hihi ;)



Sorry Josse, jag vet att du mår psykiskt dåligt av att se de här och att du helst vill ta första tåget hit och städa hehe ;)

Puss


Vill inte va sjuk längre :(

Jag har fått stränga order från Katri hahaha ;)

- Gör en macka med massa vitlöksklyftor och lägg på ost. Sen lägger du vitlöksklyftor i mjölk som du värmer i mikron och dricker ALLT. Så ska du se att du mår genast mycket bättre


om du inte fixar vitlöks grejerna och vitaminerna så kommer jag personligen och stoppar in dessa i din mun

HAHA, Jag blir väl så illa tvungen att göra de om jag ska orka jobba och inte missa tjejkvällar och födelsedagskalas =)




Sjuker


Jag ligger nerbäddad i min säng nu med förkylning, halsont och feber =( Så jag tycker väldigt synd om mig själv faktiskt! Vet inte hur jag ska orka gå till jobbet imorgon, men de är väl bara att bita ihop och överdosera nässpray och alvedon hehe ;)

Snart är det DH som har premiär ikväll =D Så jag har nånting att vara glad för just nu iaf =)

Puss