Skööööönt!!!!

Nu är jag äntligen klar med målningen, de har tagit sin lilla tid hahah men jag är faktiskt stolt över mig själv eftersom de är jag som har målat allt!!!! :D Ska aldrig måla igen, de va jätte jobbigt och svårt, man fick kramp i armen hehe :P Men jag hoppas de blir fint sen när allt är torkat och jag har tagit bort tejpen......


 Kom precis hem från världens roligaste aerobics pass på friskis, de va verkligen as skönt. Jag, josse å annie ska gå på de varje onsdag kl.20.00.  De är faktiskt skönt att ha vardagen tillbaka igen efter sommaren. Jobbet 8-15 varje dag å sen träning 3 ggr i veckan och myskvällar med tjejerna på helgen. Har dragit ner på festandet nu, blev alldeles för mycket alkohol på semestern och alla andra helger innan och efter hahaha.........allvaret har börjat!!!!

Men nu blir de sängen nästa för mig, är helt slut!!!

ciao

Mad world

Lite bilder från olika tillfällen som jag snott av My på hennes Facebook hihi, alla är typ på mig, lite ego jag är!!

                   

En lyckad kväll!!!

Dagen började med att josefine kom hem till mig vid halv 11 tiden och hjälpte mig att städa hela lägenheten, så nu ser de jätte fint ut hehe, en väldigt ovanlig syn skulle jag vilja säga, Tack gumman <3. Sen började jag göra mig iordning inför kvällen eftersom att vi skulle hem till emelie och fira hennes 20-års dag och sen gick vi tillsammmans hem till josse så hon också kunde fixa sig innan vi drog hem till emelie. De bjöds på jätte god mat med jätte god efterätt och en massa sangria som slank ner väldigt fort ;) Vid 11 tiden kommer de 5 taxibilar som hämtar upp oss och då bär de iväg till Café Opera där champagnen flödade, jag tror vi fick ungefär mellan 10-12 flaskor och 2 helrör till 20 personer och ett bokat bord hade vi också!!  Måste säga att de kändes en aning bättre att gå dit än att hänga på Tk varje helg hahahhahaa :D De blev iaf en väldigt lyckad kväll, allt var perfekt.......jag vill dit igen!!! Fille kom sen och skjutsade hem några av oss, jag å josse satt i bakluckan och pratade om en iller som hette camilla hela vägen hem till s-tälje....hahaha, de va roligt de :D



Min dator funkar inte hemma hos mig fresten så jag kommer inte kunna blogga så mycket, sitter just nu hemma hos mamma och skriver men ska gå till fille nu där en godispåse och filmer står och väntar på mig....yeees!!


Imårrn är de måndag igen....fy faan!!!


Får inte glömma säga hej till dig emma hahahaha

ciao!

Orka att sommarn kommer nu när jag börjat jobba igen....inte okej!!

De va tungt att gå upp i morse måste jag erkänna. De va ett tag sen man gick upp halv 7, och dagen börjar ju inte så bra heller när vi ser att de har vart inbrott på jobbet å dom har typ tagit allt som går och sälja. men dagen gick hyffsat bra iaf......ja menar, de har ju vart helt underbart väder, synd att man inte kunde ligga på en strand och njuta istället.

Sitter och väntar på att min bror ska komma, men ja vette fan vart han är. jag börjar tro att han kanske har kört vilse för han skulle köra från norrland, men nu ringde min mamma nyss och sa att han kommer om några timmar. Känns som att jag kommer sova då....är helt slut!!!


Men nu blir de promenad till statoil med björtan, de har vart lite tomt i södra utan han hahaa


ciao bella!!! (undra om den filmen är rolig?!)

kärlek, kärlek, kärlek.......

varför är de så jobbigt med kärlek för? varför vill man såra andra människor?

Kärlek är bara skit, jag tror aldrig att de kan sluta bra. Är de värt dom bra stunderna för att sedan va så ledsen så att man vill dö?!  Tydligen så är de ju de........



Jahaa, då var de sista semesterdan idag, usch.....vill verkligen inte börja jobba imårrn och veta att man ska jobba 1 år tills man har semester igen. Ge mig en trisslott så jag kan bli miljonär och aldrig mer behöver jobba!!!!!

Magaluf Pics



image160





                          
          
          
           
              
          
                          
          
          
          
          
        


längtar verkligen tillbaka till magaluf när jag ser bilderna!!!

Jag: Go natt Mirelle
Mirelle: Gonatt
Jag: Go natt Cuttie
Tom: Good Night


Hahaha, de va en rolig kväll


Jaa, de här var allt från Magaluf de!!!















En takvåning på södermalm är ju inte helt fel!!

Japp, där var vi och festade igår; My, jag och mirelle. Våra kompisar från Magaluf hade bjudit in oss på förkrök och sedan blev de utgång på Debaser eller va de nu hette, kommer inte riktigt ihåg.  När vi kom in var vi jätte kissnödiga så vi kutade till toaletten och väl där inne kom jag på att jag hade sprit med mig i väskan och mirelle hade 2 cider så vi sätter oss alla 3 på golvet och börjar supa, lite dräggigt kanske, men va faan hahhaa :D

Kvällen var trevlig men vi drog ganska tidigt och tog en svart-taxi hem, sen har jag å my suttit här hemma hos mig hela dan och luffat. Annie kom förbi en stund också och gjorde oss sällskap, men nu har hon åkt igen. För min del blir de bussen til pershagen snart för att vattna blommorna hos mamma och sen fortsätta måla om jag orkar. Jag har inte sett peppo på 2 dar så jag har målat hela väggen själv nu, ganska stolt är jag över mig själv måste jag säga hehe.



Alla går runt och är så kära hela tiden, de orkar inte jag, för jag är inte kär i nån!!!!

Love is in the air.......

Do you feel, like i feel, Nathalie.....

Den låten är ju så skön, lyssnar på den hela tiden!!!


Usch...hatar att vända på dygnet, nu sitter jag uppe hela nätterna och kollar på alla serier som går och sne sover jag halv dagarna. ska försöka komma upp ganska hyffsat imorgon eftersom jag måste gå till färghandeln och köpa sandpapper så jag kan få spacklet på väggen jämt innan jag målar. peppo ska komma hit imårrn igen och hjälpa mig måla.......känner mig så handikappad som inte klarar nånting själv haha!!!

men nu ser jag att de är 2½ män som jag måste titta på ( hehe, följer verkligen allt)


ciao bella!!!

PS. Josse och Robban åker ut å seglar imårrn, kommer sakna dig lovley. hoppas ni får de underbart!!!