Gott nytt år =)

Kvällen igår spårade totalt haha =) när klockan slog 12 bestämde vi oss för att baka banankaka och shotta. Annie fick tyvärr vara nykter eftersom att hon skulle köra hem oss sen. men jag, jonas och petter söp på som aldrig förr. Jag är inte så bra på att shotta ren sprit så jag blandade ut med julmust och det smakade verkligen skit haha. När vi sen va på lyset  dansade vi flera timmar i streck till 90-tals musik och hade dans-battle. Jag önskar verkligen att vi hade haft en kamera där, så sjukt kul. Ville inte att natten skulle ta slut =(

Imorgon är det nyår WOOHOOOOO!!!!!! Vi ska va hemma hos Thomas i Brunnsäng med resten va killarna. De blir 3-rätters middag, sång, dans, lekar och en massa alkohol. Jag längtar =)

Snart ska jag ner på stan och fika med några godingar ♥

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA =)



Mera Brännvin......


Den här låten lyssnade jag, knutte, medin, petter och jocke på repeat hela vägen hem från Heron. Såå skön!!! haha =)








God Jul


GOD JUL Allesammans ♥

Hoppas ni får en jätte fin dag =)




Lilla Julafton=)

Japp, jag å mina flickor har haft lilla julafton hemma hos Emelie S idag. Vi åt jätte god mat och massa annat gott =)

Eftersom mina 2 kompisar har vart snabba i farten och redan bloggat om kvällen å lagt upp massa charmiga bilder så rekommenderar jag att ni spanar in dom så slipper jag lägga upp bilder haha =)

http://josefineericsson.blogg.se
http://annieakerberg.blogg.se






Ett litet smakprov ;)





081218


Idag är jag dunder- trött och har jordens huvudvärk. Kom inte i säng förns klockan 7 imorse. Det gick verkligen inte att sova, jag har vänt på dygnet helt =( När klockan slog 6 så hörde jag att mamma och Janne gick upp så då höll jag dom sällskap vid frukostbordet. Jag hade då vart hungrig i 6 timmar och kunde inte hålla mig längre hehe. SEm somnade jag som en stock efter det =)

Jag å Josse lunchade idag på stan å planerade både för nyår, juldan och lilla julafton. Hoppas verkligen det blir som vi vill på nyår, håller tummarna!! SEn blev det jobba mellan 16-19 och nu är jag hemma i "min säng".Hoppas på att jag somnar tidigt ikväll.





Nu ska jag gå å ta en ipren eller kanske ett helt paket, känns som att den här huvudvärken inte kommer släppa i första taget.

Imårrn är det Fredag....Tjiiihooo=)





Hello there stranger!

Hur lycklig tror ni inte jag var när jag träffade Anton Körberg ute på sthlms gator efter en kväll på hard rock café!! Ni ser ju bara smilet lixom =) (bilden är tagen 2006)



Han va ungefär lika nykter som mig hahaha =)



081217

Nu sitter jag, josse och my och planerar nyår tillsammans på varsina håll. Vi ska få ihop något riktigt bra =) Planerna är att vi ska ha en stor middag med både tjejer och killar hemma hos My i Pershagen, så vi får se om vi får ihop ett trevligt gäng! Vi har ej bestämt vad vi ska äta än. Någon som har ett bra förslag???

Annars då?! Jaa...jag har jobbat idag mellan14-17, väldigt slappt haha. SEn har jag pratat med Josefine i typ en timme på telefon. Vi har suttit å vart as mobbade å addat alla som vänner på facebook. De är våran humor de=) å jag älskar den


NU ska jag återgå till nyårs planeringen

Hej svejs


Romantik-kväll

Varför väljer dom att visa både Titanic och Bodyguard på samma kväll???? man vill ju lixom se båda. Men efter många om och men så har jag bestämt mig för att se Titanic iaf. Har blivit lite små kär i Leo dicaprio efter att ha tittat på Romeo och Julia typ varje dag i 2 veckors tid haha =) Så nu ska jag gråta som ett barn genom hela filmen hehe





081215


Britney Spears- Circus

Åh va bra den är =)








If love be rough with you, be rough with love

Igår var de kärlek vid första ögonkastet. Jag och Linn fann varandra =) Vi bytte kärleks ord med varann och lovade evig vänskap.

Jag hade hur kul som helst igår. Förfesten hemma hos Alex var underbar med vin, glögg, snittar, pose bilder i duschen och hysteriskt skrattanfall =) Vi åkte sen ner till olearys där det sög som aldrig förr så jag å Linn gick vidare till hamnmagasinet medans dom andra drog till 550. Vi hade iaf skit kul fram tills att en viss person som inte borde dricka alkohol förstörde min kväll. Jag säger som daniel " Det är tråkigt....."

       

     




Kevin Borg =D

JAAAAAAA!!!!!! KEVIN VANN!!!!!!!!!!!!! WOOOHHOOOOOO =)

Nu är jag lycklig hihi =)


Imorgon ska vi göra stan osäker. Då blir det partej partej!!! Alexandra har äntligen fyllt 20 år =) Grattis Gullunge ♥










3 Måsten


Björn Gustafsson, Mamma Mia och Sex and the city




En tjejfilm, en familjefilm och en film man skrattar åt så att tårarna rinner. Helt perfekt!!!




Jag tycker om att få sms av Josse, särkilt när det står såhär

"Bra vi hoppade på fel buss. Orka! "

eller

"Asså jag är störd. Gick precis emot en typ 50 årig gubbe som jag trodde var du...Puss"

Men jag tycker om henne iaf ♥










9:e December


Så stilla, så sakta

Du tynade bort

Vi stod vid Din sida

så hjälplösa blott

Stilla kom döden,

den kom som en vän

Tog Dig vid handen
och förde dig hem






3 år idag. Saknar dig ♥


Mamma bad mig gå hem å hämta lite ljus. På vägen hem fick jag en känsla av att jag var tvungen att skynda mig. Så jag sprang så fort jag kunde, hämtade alla ljus jag såg och sprang ner igen så fort så det kändes som att benen skulle gå av. Mamma öppnar dörren och jag ser att det är försent. Han hade redan somnat in....

Jag vet att han gjorde det för min skull, så jag skulle slippa se han ta sitt sista andetag





Vila i frid

Sov gott min älskade mormor ♥




Många blev åren Du

vandrade här

Så trogen så verksam

i tiden

Nu mättad av ålder

förunnat Dig är

Få njuta av den eviga friden




December kan vara min värsta månad; Kusin, Pappa och Mormor




Blondie =)

Jag sa ju förut att jag skulle låta mitt hår va och vänta med att göra nya slingor fram till våren. Hehe, det gick inte så bra med det. Imårrn har jag alltså en tid inbokad för färgning. jag vill ju vara fin till julafton och nyår så jag kunde inte vänta så länge kände jag. De är en evighet kvar till våren :P

Stackars mitt hår säger jag bara. Hoppas verkligen att de blir en fin blond färg den här gången och inte kameleont färgat som sist. Resultatet får ni imårrn =)

Idag har jag haft en sån där mysig lunch igen på Lillebrors( vårt nya stam-hak) med Josse och Jessan. Vi åt grekisk sallad och självklart en mocka ruta till efterrätt. Asså ni kan inte förstå hur goda dom är, verkligen smälter i munnen...mmgott=)

SEn blev det plugg för tjejerna hemma hos Jessan och jag följde med som sällskap haha. Jag kurade ihop mig i soffan och tittade på tv medans dom 2 var helt inne i sina böcker. Etfter en stund tog dom paus och vi drack glögg med pepparkakor till och sjöng lite jullåtar. Helt lovley =)

Vi förösker tvinga Jessan att vi ska få lussa på hennes mammas jobb. Vi vill så gärna......=)





Faan josse, om det här såhär vi ser ut när vi skrattar så kanke vi ska sluta med det eller vad säger du?! haha