Thank god it´s Friday


Ensam hemma...OH OH!!! Josse och Micke har åkt till Jessan och Fille och har nån såndär par-grej som bara dom kan ha. Själv sitter jag här vid datorn och chillar lite. Lyssnar på 90-tals musik på högsta volym....Underbart!!

Ikväll ska jag roa mig med SEGA och Sonic 2 som Josse har kopplat in. Vilken härlig fredagkväll säger jag bara. Jag ska bli as bra och sen tvinga Josse att vi ska spela mot varann, för då kommer jag vinna hahaha. Synd bara att hon kommer säga nej å kolla snett på mig som hon redan gjort när jag har frågat om vi kan spela mot varann.

Idag har jag införskaffat mig 2 nya skor, en bikini och lite Ipren, vilken shopping dag hehe. nee men imorgon blir de riktig shopping i estocolmo med Mami, De blir fun de. ska försöka hitta en klänning till nästa helg då jag fyller år. 21 barre blir jag, va fort dom små liven växer upp...japp!! De va inte längesen man satt på pershagenskolan och alla killarna hade moppe å man kände sig as stor. De va tider de. Man hade inte så mcyket bekymmer då, allt bara flöt på lixom. man trodde att man skulle va jätte bra kompisar hela livet och nu 6 år senare så hälsar man inte på varandra.....skumt de där hur allting bara kan ändras........ Jaja, livet går vidare och jag har dom absolut underbaraste vännerna man kan ha!!!!


Ne, nu ska jag äta lite hemmagjorda muffins och göra en kanalsökning på Josses TV så jag kan spela sonic. De komemr gå skit bra eftersom att ja är sååå teknisk. Önska mig lycka till

Sonic...här kommer jag!! Wohooo

Kyss



image192

Jag ska alltid lägga upp sånna här snygga bilder!!!

blogg bloggi blogg blogg


Då sitter man här igen, vet ej va ja ska skriva men nåt kul kanske jag kan få ihop. Har vart sjuk i 2 dagar, inte så kul men ganska skönt ändå att va hemma från jobbet. Någon som vart lycklig över de är Josefine som har påsklov just nu, hon har haft panik för att alla jobbar och att hon inte haft något att göra. Vi har haft riktigt mysigt med varann haha. Idag tex. så gick vi ner til stan( gick och gick, vi fick skjuts) och köpte lite mat, godis och hyrde film. De blev vitlökskroketter med nuggets och josefines special svampsås som bara hon ka göra, riktigt gott. Kommer sakna hennes matlagning när vi flyttar, bara 3 månader kvar nu....usch va sorgligt de kommer bli! nee nu får ja inte tänka på de, då kommer jag bli sådär sentmental. Filmen var väl okej, handlade om ungdomar som hade sex haha, bra förklaring. jag å josse halvlåg i soffan för att vi var så mätta och bresade samtidigt som vi låg och rapade, kvinnligt va?!

Ja, ja vet att min text är jävligt sammanhängande hahaha

"publiken heter Elin and i wanna do elin"  älskar björn gustafsson!

Nu sitter jag bara här och glor så då är det nog bäst att avsluta inlägget. Emelie jag vet att iaf att du tycker d eär roligt och läsa det här så jag bloggar för sin skull. bye bye köttfärspaj....haha rimmade ju inte ens.


image191

vill man va kompis med några som ser ut såhär?!





Romeo+Juliet


Såg precis den filmen på tv, kan verkligen se den om och om igen och den är lika bra varje gång. Det är en av mina bästa filmer. Där kan man prata om riktig kärlek när man dör för varandra. Synd att de bara är så på film och inte i verkliga livet.


image190


Läggdags genast. Ciao Ciao


Ännu en lyckad kväll med alexandra den store haha


Jaa, de va en intressesant kväll som de alltd blir med Alex. Vi började hemma hos mig med lite vin å bra musik. Gick ner till texas och satte oss, Beställde en varsin sex on the beach och fick en varsin shot på köpet, inte illa pinkat. Vart sen bjudna till ett bord med några killar som hade beställt in 2 shot kannor som slank  ner väldigt fort å sen var man på lyset haha. Gick hem till Emma på andra sidan gatan och drack upp resten av vinet vi hade i väskan. När den också var slut blev de Olerran å då hade vi fått med oss emma, tess och moe. Inget roligt folk på Olerran, vart bara en cider då vi bestämde oss för att gå till Tk. Stannde vid grillen på hörnet och tog en varsin korv med bröd, mm gott. man borde alltid ta korv med bröd på fyllan istället för kebab, de är billigare, godare och går snabbare att beställa, skit bra ju :P. Tk nästa där de va 2 manliga strippor eftersom de va ladies night. Jag å alex var inte sena med att ragga upp dom å dansa lite haha. Därefter blev de kebab iaf hehe, jag å alex åt ungefär sådär 3 tuggor var som man alltid gör, men ändå så ska man beställa, de tillhör lixom. Kvällen avslutades hos björn där de va lite afterparty occh runt halv 5 snåret så var de dags att bege sig hemmåt där jag å alex toksomnade (bra ord där marre)!

Lördag morgon var ju såklart inte rolig, vi vakande runt halv 10 å bakis som alltid, trycker i sig ibumetin och mår genast bättre efter 1 timme. Då var de dags för mig å josse att städa, finns de nåt tråkigare än att städa asså?! nee tror inte de.....

Nu blir de dusch för mig och senare melodifestivalen hemma hos Jessan och god mat. Jag röstar på att Perelli ska vinna ikväll, hoppas hoppas.....sen är björn gustafsson med ikväll också..YEEES!!!!

puss och kram, vi ses inte på stan :P

Tack!


Nu har mina underbara vänner hjälpt mig att äntligen skriva brevet.  Tack tjejer för att ni bryr er och engagerar er, Skulle aldrig klarat det utan er (låter som om det är värsta grejen) men för mig är de det. Ni är GULD värda, de ska ni veta och jag kommer dö utan er i höst. Jag har verkligen dom bästa vännerna <3

Josse: " Du gick bara när jag skulle visa min pajform"

De va kul när man va där haha. Nee nu blir det duschen och sen läggdags! Fredag imorgon tjohoo :D

You got to pump it up


Orkar inte skriva vad som har hänt i helgen, de är alldeles för mycket, Gå in på
http://josefineericsson.blogg.se/  där har ni hela paketet och riktigt charmiga bilder!!

Min topp 3 lista:

1. Björn Gustafsson
2. Måns zelmerlöw
3. Ola Svensson

hur kär är man inte i Björn nu efter att han har varit med i melodifestivalen, jag är iaf jätte kär.  Måns och Ola är ju riktigt heta dom med!!

      

hare gött hej!!


Jahaaa?!


nu klagar folk på att ja inte bloggar, så jag måste väl skriva nåt så inte mina trogna läsare sviker mig haha. Vet bara inte va ja ska skriva, är inte på blogghumör, Sitter just nu å skcikar porriga bilder till josse när hon ligger i badkaret, du är riktigt het Bosse :P idag kom HM katalogen oxå så nu är det krig, vem ska ha vilket plagg?? José säher att hon redan har hittat lite smått å gott å jag har int eens öppnat katalogen än, de känns som att jag ligger lite efter och hon kommer hinna ta alla fina kläder hehe.....

Jaa, va händer annars då? har bara 4 avsintt kvar av one tree hill, lite ledsen är jag för då har jag inget att kolla på sen *grin*. bäverbajs börjar skämmas över mig för att ajg fortfarande prenumererar på Frida och har gjort de sne jag var 14 haha. Hon försöker tvinga mig att sluta, men bara för att jävlas ska jag fortsätta med et så länge vi bor ihop muhahahaha där fick du!!!!

som ni märker har ja inget vettigt att säga, ska gå inte te josse å va lite jobbig sne ska ja kolla på mitt one tree hill

I know you like me
I know you do
Thats why whenever I come around
She's all over you
I know you want it
It's easy to see
And in the back of your mind
I know you should be on with me

Haha, tycker bara om den låten så mycket lr hur José

Bye bye bäverbajs