varför hatar man alltid tjejen?


Om någon har en pojkvän lr någon dom dejtar och den killen är otrogen lr flörtar lite me nån annan tjej så skyller man alltid på den andra tjejen, de är henne man hatar. Man tror så bra om killen hela tiden, att han är så okyldig å bla bla bla.......varför är de så? De är han man tror på och tjejen är djävulen själv som försöker göra allt för att förstöra. Om vissa tjejer bara visste va deras killar egentligen gör bakom deras ryggar, de är fan hemskt! Man blir ju verkligen arg när man inte har gjort ett skit, tjejerna bara springer efter killarna tills dom äntligen får dom och har ingen aning om va dom gör när dom själva inte är med.Nog om de. idag har jag å josse storhandlat på willys, mycke mat blev de. Sen blev de desperate hemma hos oss å emelie kom förbi oxå, alltid lika trevligt att ha henne här!

har kommit på att jag vill ha en fondvägg i mitt rum med nån cool tapet, måste kirra de asså. Hoppas bara Janne vill sätta upp tapeterna åt mig hehe. vart finns de snygga tapeter nånstans?

nee, nu ser jag att klockan är alldeles för mycket, man kanske ska gå å knyta sig. natti

varför ska man prata när de finns msn?! ;)

hahaa, asså vi är så mobbade hemma hos oss, Jag sitter i mitt rum å lyssnar på min musik, josse sitter i sitt rum vi datorn å lyssnar på musik och vi pratar me varann över msn å micke sitter i vardagsrummet å kollar på OC. De är skönt att vi är så sociala iaf

Snart är de jul här i vårt hus.....

Va mysigt de är att lyssna på peter jöbacks julskiva som alexandra så snällt bränt till mig, man blir ju lycklig :)

peter Jöback- Gå inte förbi    

Den är riktigt bra den!

Josse: " Varför har du inte sagt att du har fått en triple eyeshadow i höstens hetaste  färger för?"

hahhaha så jävla kul

Sitter å laddar ner massa savage garden låtar, dom är as bra  ju. Sen blir de Prison break kl.22 , han är ju bara för het min blivande man hihi ;)


Hädanefter blir de tacos varje söndag hemma hos oss med josse, micke å emelie, vi har infört de nu.

vart så avis på annie, jessan, fille å patrik som alltid har de, så nu är vi oxå ett gäng som har de, å vårat gäng är mycke coolare ;)

Vad är det för fel?

Åhh. blir så upprörd. Jag å mamma skulle ta bussen ner till stan igår från jobbet. En äldre tant ska då gå på bussen med sin rullator så hon ställer den där i mitten i gången för att de står redan barnvagnar där i vägen. Då vänder  busschaffören sig om och säger att hon inte får ha sin rullator där, nästan skäller på henne. så hon blir tvungen att gå av bussen bara för att dom där jävla människorna med barnvagnarna inte kan flytta på sig så hon får plats. Å de värsta är att dom inte ens har någon unge i, dom vill bara åka gratis.  Asså jag är fortfarande så arg, hur kan man bara slänga av en gammal tant från bussen när hon inte ens var i vägen, blir verkligen så jvla sur, fan släng av mammorna som står där med tomma barnvagnar istället. Tyckte så synd om henne verkligen. jävla busschafför.......de finns fan folk för allt!Jag har blivit kär i ett par skor från din sko, ska köpa dom direkt på tisdag när det är löning hihi :)

jahhaa, är ensam hela helgen, josefine är nere i skövde hon så jag passade på att äta middag å sova hos mamma igår. De blev idol å massa godis hemma hos annie oxå, mysigt värre.
 
Ikväll blir de utgång med Ännie och Älin, de ska bli skoj. De blir väl tk som vanligt antar jag haha

*pözzah*

En fredagkväll hemma hos oss

Josse: Men asså nu är de ju bara choklad kvar
Jag: Aa jag vet, man blir jätte törstig
Josse: aa, kan inte du hämta nåt att dricka?
Jag: Ne, asså jag orkar verkligen inte, om jag hade orkat så hade jag hämtat jag lovar
Josse: haha, jag hade också hämtat om jag orkat

De går 1 Minut

Jag: men kan inte du hämta?
Josse: Nee, kan du?
Jag: Nee
Josse: Okej
Josse: men kom igen, jag räknar
Jag: hahahaTill slut fick Micke hämta saften!


Im Back!!

Jaa, de va ju ett tag sen jag bloggade, men de är så att jag inte haft internet på 7 veckor...illa :(. jag å josse har äntligen flyttat, har bott här 1 ½ månad nu och det är helt lovley, älskar vår lägenhet. Vi hade inflyttingfest här i lördags som blev väldigt lyckad tycker jag iaf.  Det har säkert hänt massor under dom här veckorna men jag kommer inte på nåt nu, bara att de har blivit alldeles för mycket festande....så de måste minskas genast!

Sitter i mitt rum nu å lyssnar på jullåtar, har redan kommit i julstämmning....haha va mobbad jag är:P


jaja, har inte så mycket att skriva så byee....