Söndag söndag söndag.....


Åhh, jag tål inte söndagar, ångest över att de är måndag imorgon och att man aldrig komemr kunna sova ikväll. Jippi!!

Aa...de gick ju hyfsat för Ola igår, andra chansen är ju alltid något iaf. Men jag måste säga att jag och Josse satt med munnen öppen och såg helt förvånade ut när dom sa att carola och andreas också gick till andra chansen, vilken chock! jag var helt säker på att dom skulle gå till finalen direkt. Å va fan var de där med kebablåten för nåt? Nåt jävla skämt lr?! Hade dom gått vidare så hade jag aldrig kollat på melodifestivalen igen. tur för dom att dom åkte ut säger jag bara!!! Det sista om melodifestivalen: Björn gustavsson kan vara den roligaste människan på den här jorden, han får iaf mig och josse att gråta av skratt, han vill jag ha som bästa kompis haha :D


Å så har vi söndagen då, inte så märkvärdig. jag å josse gick ner på stan en snabbis och handla lite mat, sen bakade vi kokostoppar mm gott!! Tvätten håller vi på med för fullt, å snart blir de singing bee!!!!


image186


Kan vara en av dom bästa serierna!!!

Hejja Ola!!!!


Nu är de bara 45 min kvar och Ola är först av alla, så rösta ihjäl er på honom, han SKA till finalen!!!

Jooz. *Griseknot* säger:

va händish


Määr. säger:

tell me


Jooz. *Griseknot* säger:

shillin end killin


Jooz. *Griseknot* säger:

du får va med mig i mitt rum om du vill marre


Määr. säger:

shiit fan va snäll du är


Jooz. *Griseknot* säger:

i know you want me


Määr. säger:

ska jag komma naken?


Jooz. *Griseknot* säger:

helst


Jooz. *Griseknot* säger:

sexiga brudar o hipp hopp musik you know


Määr. säger:

aiight


Jooz. *Griseknot* säger:

kom nu


Jooz. *Griseknot* säger:

kris!


Jooz. *Griseknot* säger:

ärligt..


Määr. säger:okeej


Haha, jaa vi pratar med varandra genom Msn fast vi bor ihop, vi tycker inte om varandra helt enkelt!!!


image185
Happy valentine!


 

" Varför ha pojkvän när man kan ha en Jessan?"

japp, då var den här kärleksdagen äntligen över. Tycker inte om alla hjärtans dag när man inte har pojkvän. men jag måste säga att jag har haft underbara människor som har ställt upp för mig idag. Josse har erbjudit sig flera gånger att hitta en blind date till mig, men jag röstade ner de förslaget, de va alldeles för seriöst för min del. MIna kollegor har föröskt hitta en kille till mig, men de lyckades inte så bra. men min dag har varit bra, min mamma kom å lämande en present till mig och jessan har vart min valentine date. vi åt romantisk middag, drack vin, åt godis och tittade på film, så jag kan inte klaga så mcyket. Tack alla underbara!!

jag vet att de där är jätte dåligt skrivet, jag får skylla på vinet och att jag är trött.


annars händer de inte så mycket i mitt liv. Jobba, träna, sova.....så ser min dagar ut från mån-tors! Och dom 2 närmaste helgerna kommer bli lugna eftersom att jag är pank, men de gör inget, jag har ju lets dance och melodifestivalen här framöver :P Ola ska ju uppträda på lördag så då sitter jag klistrad framför tv:n

nee, nog omd et, nu blir de duscha och kanske lite one tree hill om jag orkar

Kyss!!!


image184


Anthony är varmast på mitten!Finns inga ord som kan beskriva hur rolig gårdagen var så därför hänvisar jag till josses blogg, hon har fått med allt, kund einte skriva de bättre själv! 
http://josefineericsson.blogg.se/


Jag säger bara Anthony!!!


ciao ciao