Sommarflickor=)

Japp, i tisdags var jag å josse sommarflickor. Direkt efter att vi kom hem från jobbet satte vi på oss våra bikinisar och gick raka vägen ut på balkongen för att sola lite. Det var helt lovley, vi blandade ihop en fruktsallad och la en vinare på kylning. Vi bara satt där och njöt, de kändes verkligen som sommar då, det var helt vindstilla på balkongen. När vinet och fruktsalladen var slut så kom vår kära granne martin upp och höll oss sällskap, det råkade då bli en till vinare som slank ner. Anton, knutte och panna kom också förbi lite senare och då blev det helt plötsligt fest hemms hos oss på en tisdagkväll. Runt 22 tiden kommer jag å josse på att vi är hungriga eftersom att vi aldrig åt någon middag, så hela gänget gick ner till donken och åt. Det slutade med att josse och anton hade glasskrig och stackars Tim som jobbade där såg helt förskräckt ut haha....stackarn! En riktigt lyckad kväll måste jag säga. tack anton och knutte för att ni är hemma igen och förgyller vår vardag =)


Den här helgen blir det fullt upp kan man säga. Imårrn blir de tjejmys i estocolmo. Vi ska äta middag och gå på bio....riktigt nice ska de bli. På lördag är et välkomstfest för anton och knutte och sedan utgång på Oleary´s tror jag. jag har hört rykten om att doms ka öppna dansgolvet på lördag....Jippppiiii!!!!!

Har köpt min mobil nu också....äntligen! peppo var så snäll som ställde upp och skjutsade mig. tack tack!!!

Nu är det läggdags bye bye

Marie-Helen Von Pilgren


Mamma berättade för mig att vår släkt hade vart adliga förut, Von pilgren hette vi. Det är lite coolt tycker jag haha!!



 Hittade bilder på mattan och kransen så vi snodde från martin ( ja, vi har fortfarande kvar dom) på min mobil som jag tydligen hade tagit på fyllan. Lite suddiga kanske hehe, inte lätt att ta kort på fyllan medans man gråter av skratt.

 



Den här helgen blir lugn gör min del. Igår somnade jag kl.9  efter att ha vart uppe hela natten innan. Så det var helt underbart att få sova 14 timmar hehe. MIn bror kom och lämnade min ipod idag också, eller det är en creative men det är lättare och säga ipod så jag säger det istället. Tog också en sväng ner på stan med Annie för att införskaffa mig ett par nya jeans, Åjag behövde inte ens leta länge och inga hysteriska utbrott heller osm jag brukar få när jag ska testa jeans. " Jag ska inte köpa jeans igen förns jag har blivit smal" hehe, så brukar jag säga varje gång annars när jag ska köpa jeans. Det blev till och med ett par leggings och ett par skit snygga brillor som jag och annie köpte likadana. Nu sitter jag bara här och väntar på att josse och micke ska komma hem så vi kan laga middag, kycklingwraps blir det. Ingen av oss har gjort det tidigare, men jag litar på att josse kommer göra dom as bra. Det kan inte bli dåligt när hon lagar mat =)

Sen blir det film och en massa godis. ska nog gå och sno en godis redan nu, är jätte sugen hehe :)

/ Määäär

Backstreet boys i mitt hjärta :)

Åh, konserten var ju såååå bra. Det kändes som att man var 12 år igen och man satt där i globen och sjöng med till alla låtar. Fast den här gången skrek jag mig inte hes och Nick är inte mannen i mitt liv som han var på den tiden haha =). Nee, men det var verkligen sjukt bra. Man kommer ju aldrig tröttna på dom gamla låtarna som : as long as you love me, quit playing games with my heart, i want it that way osv.....

Nu blir det sova ser jag, kommer va jätte trött imorgon, lyckost Josse haha =D

Kyss

Vill ha.....


Vill så så gärna ha den här telefonen, den är ju så fin. men då måste jag köpa med abonnemang eftersom att jag inte har 4000 spänn att lägga på en mobil. sitter och funderar vraje dag på om jag verkligen ska köpa dne eller inte...hmm. Jag vill ju fortfarande har kvar samma nummer som innan,men  har ingen aning om det går när man köper med abonnemang. plus att jag har en tendens att ringa rätt mycket när jag vet att det alltid finns pengar på mobilen....inte bra, inte bra. Jag får helt enkelt fundera ett tag till ( jag vet ju att jag kommer gå å köpa den hehe )



image193




Jag och josse var rätt roliga(tyckte vi iaf) i lördags när vi var onyktra och skulle gå hem från kebaben. när vi går upp för trappan hem till oss så går vi förbi vår granne martin som bor under oss och kom på att hans krans som hänger på dörren var jätte fin. Josse får en snilleblixt och bestämmer sig för att dne skulle passa mycket bättre på vår dörr så då tar vi ner den och hänger den hos oss istället. När vi ändå höll på så tog vi martins fina matta också och bytte ut den mot våran skabbiga matta. Å vips så vart våran dörr mycket finare och det ser lite kalt ut nere hos martin haha. Vi hade ju självklart glömt bort  det dan efter eftersom vi inte hade alla hästar hemma på natten när vi kom hem plus att josse hade ju faktiskt tappat bort sin hjärna också. Så när vi ska åka till pershagen dan efter så öppnar vi dörren och där ligger martins matta. Vi tittar på varandra och börjar as garva och alla minnen från gårdagen kom tillbaks. Det roliga är att vi fortfarand ehar kvar den, martin verkar inte orka hämta tillbaka den haha :D



Sidor man bör kolla in : 
http://annieakerberg.blogg.se/  och http://josefineericsson.blogg.se/

See yah Pözzzaah


21 Idag

Jag skulle verkligen skriva ett långt inlägg från helgen, men jag är så bakis att ja inte orkar skriva eller ens sitta upp. Tack tjejer för igår, ni är bäst!

Soffan nästa.....

hej då!


"Hur vill du ha din macka rostad? - babytan"


Inte Okej! :
Fick ett sms av Jacke där de stod " Gissa vem jag precis gick förbi på stan? Din blivande man! Björn Gustafsson"

Fy faan säger jag bara...

Helt Okej! :
Ett dagboksinlägg skrivet av My från 2002 som hon messade till mig idag " marre är sjuk, kevin med. dom har micoplasma precis som jag och jonas hade :( fan de är tråkigt utan henne"

Haha jag älskar!


På Lördag smäller de. De blir Middag, förkrök och utgång i estocolmo. Underbart!!!

ska skriva sen hur lördagen blev, jag lovar emelie. Och lägga upp massa bilder så du ångrar att du inte är hemma hehee :D

Kyss