Love me and i love you back

 
Jag är har blivit kär
Jag är kär i Benke från Bounce
 




Men titta på honom då. Hur kan man inte va kär i honom?!






Blond, Blondare, Blondast


Jag vart väldigt blond idag. Mitt hår är typ vitt uppe på huvudet och där bak i hårbottnen. Resten utav håret är en blandning av orange och gult. Hur svårt kan de vara att få mitt hår normalblont????  De blir lixom aldrig bra och ändå går jag alltid till frissan och färgar. Så nu får jag väl tvätta håret 5 ggr om dan med silverschampoo å se om de kanske blir lite bättre.

Ett tips: Färga aldrig håret mörkt om du är blond, de omöjligt å få tillbaka sin riktiga färg!!

idag har jag vart på stan i 11 timmar. Intressant :P

Sovdags nu






090224

Sådär. Nu är jag hemma från semelkvällen=) Guud va gott de är med semla asså, verkligen smälter i munnen. Men det där fick bli min sista semla för i år, för nu börjar mitt nyttiga liv igen.....Åh tråkigt, jag som älskar att äta =)

Vi blev iaf några st. Gänget bestod utav mig, annie, josse, patric, anton, knutte, panna, matilda, amanda och michel. Jätte mysigt var det verkligen =D Kvällen slutade även riktigt bra för mig eftersom att gud verkade tycka om mig idag. När jag stod där vi busshållsplatsen i grusåsen och hade jätte jobbiga 14-åriga killar runt mig som skulle prata med mig hela tiden samtidigt som mina skor läckte in utav allt slask så hände det som jag alltid har bett om. Helt plötsligt stannar det en bil precis framför mig. Jag ser efter en liten stund att de är jocke och han frågar " Vill du ha skjuts?". Asså ni kan inte förstå hur lycklig jag blev. Jag slapp den där jävla bussen för en gång skull. Åh lycka verkligen =D

Imorgon blir det träning igen och sen senare på kvällen ska jag å Annie gå och se Bounce!!! Som vi har längtat.....



Nu ska jag titta på scrubs. God natt!!




090223

Tjohej

Ska börja med att ge lite cred till min bror som hade gjort världens godaste smörgåstårta och en jorgubb/blåbärs tårta igår. Hur gott som helst. De gjorde du bra Bruschäään!!

Idag har jag vart uppe sen klockan 7 imorse. Känner mig jätte duktig som inte gick å la mig när jag kom hem i morse. Istället åkte jag och gymade, bokade tid hos frissan och jobbade =D

Imorgon är det semelkväll hemma hos Anton och Knutte =)
Åh Mysigt ♥



Hej mitt vinterland, nu är jag här...

Jag är trött på vintern nu, ge mig sommar snälla!

Igår var det schlager och det firade vi hemma hos Annie. Vi åkte å köpte massa delicatobollar, bullar, chokladkaka och en påse med lösgodis. När vi sedan hade tryckt is oss nästan allt hade vi så ont i magen att vi bestämde oss för att gå ut på en promenad. Vi gick å lämnade av Patrik  som också va med oss och tittade på melodifestivalen hemma hos Erik och sen gick vi tillbaka. Utanför annie hörde vi att Knutte hade partej partej hemma hos sig så vi gick in och hälsade på lite. De va som att öppna dörren till det förflutna, de va lixom Pershagenfest där inne =D Lycka!!









Nu har jag så sjukt dåligt samvete över att ja har vart onyttig hela jäkla helgen. Jag åt lixom semla till frukost igår och godis till frukost idag och så ska jag äta smörgåstårta till middag ikväll. Plus alkoholen och kebaben i fredags. De gäller å träna hårt nästa vecka, ska inte sluta förns jag antingen spyr eller svimmar. Då kanske de har hjälpt lite efter helgens bravader hehe :P

Men nu måste jag börja fixa mig. Jag ska följa med mamma och janne till Ikea men jag älskar att gå runt där så jag har inget emot det. SEn ska vi alltså vidare till min bror som fyller år och äta smörgåstårta hehe =)

Hoppas ni haft en trevlig helg



090221

 
Tömde min kamera idag så tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen och lite annat skoj =)























Sådär. De blev bara bilderna från igår. Måste hoppa in i duschen nu =) See yah ;)







Dennis och Pontus


Jag har kommit på att jag aldrig nämner mina bröder i min blogg. Skriver ju alltid hur fantastiska mina vänner  är och hur mycket jag älskar dom =)

Jag har 2 underbara storebröder som jag Älskar otroligt mycket. Dom skulle gå genom eld och vatten för mig, och jag likdant för dom såklart. Vi har en alldeles egen humor och det finns inget bättre än och skratta med dom. Vi har tyvärr gått igenom en av dom jobbigaste sakerna här i livet, att förlora våran pappa. Men vi har gått igenom det tillsammans och jag är väldigt stolt över dom båda två ♥







Imårrn ska jag va sådär duktig igen och gå upp tidigt och åka å gymma. Så nu är det läggdags för mig

Ciao



090218

God Morgon

Idag är jag stolt över mig själv att jag har gått upp tidigt plus att jag ska åka och gymma nu =). Är sjukt osugen på gym, skulle hellre velat gått på ett pass men det finns inget vid den här tiden så de är bara gilla läget helt enkelt.

Hoppas ni får en bra dag =)




090215


Älskar det här klippet. Man bli så glad bara av att titta på honom. Lyckost Marie Serneholt som får titta på honom varje dag :P








Drop dead georgeous

En tjej med ett hjärta utav GULD ♥




Mimmi =D






But inside im screaming

Jag vill bara att de ska bli måndag nu, hatar den här helgen!

Snart ska jag iaf väg och träna, även fast jag har jätte mycket träningverk från gårdagens pass. Känner att jag behöver få ur mig all irritation och aggression, annars kommer jag väl börja gråta som ett litet barn när som helst.


Jag har börjat tro på riktigt att jag har en förbannelse över mig. Att Gud straffar mig för något jag gjort. Det finns lixom ingen annan förklaring känns det som. Men det är orättvist. jag tror ju lite på de här med Karma, What goes around comes around. Men jag tycker att jag förösker va så snäll mot alla och tänker alltid på andras lycka före min egen och ändå  så händer det inte bra saker. De finns folk som har sårat både mig och andra männsikor, men dom är ändå hur lyckliga som helst idag. Vissa klarar sig hela livet utan att bli straffade. Vad har jag gjort som är så hemskt?!

Idag är det fredagen den 13:e också, de kommer ju garanterat hända mig nåt

Sådär, vilket postivt inlägg de vart. men man kan ju inte vara glad varje dag heller :P

Trevlig helg allihopa





090212

Jag vet att jag är as dålig på att uppdatera, Sorry :P Tyvärr kan jag inte skylla på att jag har så mkt å göra att jag inte har tid att blogga, för jag har ju all tid i världen....är bara lite lat =)

I tisdags bjöds det på middag hemma hos Anton och Knutte, hur gott som helst. Det blev köttgryta med potatisgratäng =D.
NI va ju jätte duktiga killar =) Kvällen slutade kanske inte riktigt som ja hade planerat, men va fan Livet är ju en fest.....eller?! hahaha



Imorgon är det helg igen och den här gången ser jag inte ens fram emot det.  Fan ta alla hjärtans dag, de är ju den värsta dagen på hela året för alla singlar (iaf för tjejer). Tänkte förut att de skulle va mysigt att gå ut och äta med sina kompisar, men nehe då har alla mina kompisar pojkvän. Jätte kul verkligen ...NOT!!!
Jaja, men de kanske blir så att jag ska jobba istället på lördag, hoppas hoppas.  Men på söndag iaf så blir det tjejkväll med mina finaste, så de längtar jag till =) Vad skulle jag göra utan er?! ♥


Nu blir det Batman för min del och sen sova







090209

God Morgon
 
Åh...de är ju sol ute idag =) Tänk att en sån liten grej verkligen kan göra mig lycklig =D

Tänkte gå och äta lite frukost nu och läsa dagens LT, sen ska jag va duktig och söka lite jobb samt städa mitt rum. Och ikväll blir det friskis med Josse och kanske Patric, haha hoppas!!

Ha en bra dag=)




090206

Kan inte bestämma mig om jag ska åka ner på stan eller inte?! Skulle behöva köpa lite nödvändigt ont men det här vädret lockar inte alls. vill helst bara krypa ner under täcket med en jätte bra film och en massa godis. Har lixom ingen att gå på stan med heller och då blir det ännu tråkigare =( Beslutångest.......

Tror jag ska göra mig iordning och sen ringa min mamma och så får hon bestämma vad jag ska göra hehe =)

Ha en fin dag =)





090205

Idag är det en såndär dag då det inte finns ett skit på TV, och ladda ner någon film kan jag inte heller göra eftersom de tar typ 3 dygn innan den blir klar =(. Finns ju verkligen inget annat å göra än att titta på tv heller. Usch vilken tråkig dag, hatar torsdagar!!!

Imorgon blir det lasagne och lets dance, och på lördag blir det vin, melodifestivalen (hoppas jag iaf) och mina bästa vänner =D. Kan ju inte bli bättre :P Förstår om NI blir avundsjuka hahhaa.....



Stackars min Bunny som är sjukling, krya på dig Buns♥



Ps. En liten påminnelse till mig själv; Ladda Ipoden under natten så att den inte dör när du precis har satt dig på bussen och vet att du ska sitta där 20 min utan musik!!





090203

Hittade den här bilden i arkivet. Back in the days på Igelsta =) Hahaha, titta bara på vilka ämnen vi har och vilka filmer vi har valt ut som vi tycker passar. De känns som att de spårade lite i slutet =) The Grudge lixom??




Imorgon ska jag jobba 8-20, måste lägga mig tidigt ikväll

God Natt




090202

Jaa, då var det Februari då=) Månaden då man får äta massa semlor. Underbart!!!
I helgen åkte jag, Josse och Annie ner till Norrköping för att hälsa på My. Hon bjöd på jätte goda drinkar och en lax-spenat paj till middag. Hur gott som helst=) De blev utgång på trappan där öl och cider kostar 20 kr. Lovley!! De blev en ganska tidig hemgång men en rejäl bakfylla för oss alla 4. Vi kämpade oss bort till Konsum för att köpa frukost, å frukost blev de kan jag säga haha. Vi alla köpte en varsin stor baguette med skagenröra till. Sen köpte vi en varsin 2 liters fanta och massa godis, såååå gott!!! Sen kröp vi ner i soffan å sängen å tittade på jalla jalla och The butterfly effect.

Tack Mysan för allt ♥



Jag älskar oss hahaha =)

Idag har jag vart på jobbintervju och ätit lunch med Alexandra, jätte mysigt =) Nu ska jag snart iväg och träna med Josse på Frille. Ha en bra kväll