Borde sova, kan inte sova


Idag när jag var inne på pressbyrån för att köpa mig en ramlösa så stod jag i kön och tittade bort mot tidningarna för att snappa upp lite snabbt vad som hade hänt i världen. Då tittade jag först på aftonbladets förstasida och ser det här:



”Släpp inte ut våra döttrars mördare”

Aa, tänker jag då, usch va hemskt. Stackars dom där mammorna.

Sen tittar jag på Expressens förstasida och där står det:





Asså va?? Vem fan bryr sig om Johan Palm lixom? Å speciellt inte att hans "fan" svimmade bakom scenen. Å de har dom som förstsida också. Okej att jag älskar att läsa skvaller, men det är inte okej att ha det där som första sida!!!!!









Avundsjuk?

Ett inlägg från Alexandras blogg:

" hej jag har Världens bästa pojkvänn, fick precis en tidig fördelsedags present , en resa till London :) Å  vi åker på fredag, och är borta över hela helgen.. är han inte underbar eller? han har tilloch med fixat ledigt från mitt jobb bakom min rygg den fulingen...
Jag är så himla glad just nu, tack älsklingen min <3 "


Nee jag är inte alls avundsjuk...... :P





Hiiiin =)

Jag är omringad av underbara männsikor. Jag känner mig lycklig =D


Igår hade jag mitt första julmys med tjejerna. Vi drack glögg och åt pepparkakor och pratade om sånt som bara vi förstår =). Vår humor är verkligen på en helt annan nivå och jag älskar den <3

Min dag idag började med lite lunch på Lillebrors med Josse och Jessica. Vi tog till och med en liten fika också efter maten. Vem kan motstå en helt nybakad mockaruta lixom?! Inte vi iaf hehe.....
Efter det skulle tjejerna hem och plugga lite så jag skuttade runt själv på stan då istället och köpte julklapp till min kära mor <3. SEn skulle jag egentligen jobbat men det vart tydligen inget så jag fick leka med Annie och Patrik hela kvällen. Det blev idol-tittande och lite Pirates of caribbian!

Men nu är jag hemma igen gott folk och det är dags för mig att sova. Ska spendera morgondagen i Estocolmo med mamma. Sen ska vi äta middag med mina bröder och Mirjam. Jag längtar hihi =)










The Buns!!

Dom här korten får mig att le =D









Life is life when we all feel the power





Är det okej om vi spolar tillbaka tiden? jag vill att det ska vara lördag igen och att Jag, Josse, Knutte, Medin och Fredde står i en ring på dansolvet inne på hamnmagasinet, håller om varandra och hoppar så högt vi kan till låten country road!

Jag vill, jag vill, ja vill......

Time of my life säger jag bara =)







En bra dag!

Idag har jag haft en jätte bra dag. Vaknade med ett leende på läpparna när jag kände hur solstrålarna trängde sig ingenom fönstret och värmde mitt ansiktet=). Började dagen med att åka å träna på mammas jobb. Tränade så hårt idag att det kändes som att jag skulle svimma när jag var klar hehe. SEn gick jag å mamma lite på stan medans Janne var på ett bank-möte. Köpte världens mysigaste tofflor. Hittade en jätte fin pyjamas som jag har önskat mig i julklapp. SEn i sista affären hittade jag min klänning som jag bara måste ha. Ska gå ner imårrn och testa den och hoppas på att den sitter fint på också.

Senare sen vid halv 8 snåret mötte jag upp en gammal barndomskompis som jag säkert inte har umgåtts med på typ 2 år. Caroline var det som jag umgicks med väldigt mycke när vi var yngre. Vi gick till Pizzerian här i pershagen och åt en varsin sallad haha. Inga pizzor här inte :P Skuttade sedan vidare hem till hennes föräldrar där vi satt i köket å babbla i flera timmar med kaffe och ramlösa som sällskap. Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord, samtalen tog lixom aldrig slut. Skulle säkert kunnat fortsätta att prata många timmar till om det inte vore för att klockan slog halv 12 och hon var tvungen att sova. Aa... det var rolig kväll. Hennes mamma berättade också att det finns videos på oss när vi är runt 10-11 år och uppträder till spice girls och när vi åker roller-blades. Hahaha...känns som att jag inte vill se dom =)

Men nu är det dags att sova. Måste va pigg imårrn när jag ska prova min fina klänning. Åh hoppas bara på att den sitter bra också =S



Visst är dom helt underbara =)




081119

"...Pappa är från Avesta och min mamma var en dalahäst"

Hhahahah, jag har suttit å gråtit av skratt åt de här klippet i typ 1 timme nu. ´NI måste bara titta. Soran Ismail är nya Björn Gustafsson!!!






Ikväll ska jag jobba, tjihooo :D





All you need is love

Snacka om att mina dagar känns ganska meningslösa, därav att jag inte bloggar så mycket längre. Vi kan ju ta idag som ett exempel på hur mina dagar ser ut när jag inte jobbar, as tråkiga alltså!

Dagen börjar med att Josse väcker mig och säger:
 - Marre, skulle du ta 11 bussen?
- Jaa, vad är klockan?
- Kvart i
-Okej!

Går upp och klär på mig och tar sedan bussen hem, efetsrom att Josse skulle till skolan. Hemma äter jag sen frukost och läser dagens LT samtidigt. Tittar därefter på Våra bästa år och byter sedan om till tränigskläder. Tar Bussen sen igen vid 2-tiden för att åka till mammas jobb för att träna och sedan sitta lite i massagefåtöljen. Följer med mamma och Janne till jysk där jag köpte ett täcke så jag slipper frysa på nätterna nu när det har blivit vinter. Åker sen hem där jag duscar och äter middag. Sen tittar jag på vänner, ugly betty och desperate!

Sådär. Dagen blev tyvärr inte roligare än så

NU skulle jag helst bara vilja krypa upp i någons famn och bara känna mig älskad!





Nee, nu börjar dom små liven snart att verka känner jag så det är dags att avsluta nu

God natt






Oh, im so happy and i love to sing

Jahapp, då har ännu en vecka gått då ! Sitter just nu å tittar på Idol reprisen eftersom att jag missade de i fredags. Johan har precis uppträtt, å de lät ju inte så bra kan man säga. Lite tråkigt att Robin kommer åka ut, tycker att han är jätte bra =). NU ser jag fram emot Kevins och Annas duett, har hört att den ska va jätte bra :)

Fredagen var jätte rolig, hade inte riktigt alla hästar hemma då hahaha =D HIttade ett färglatt paraply på dansgolvet som jag självklart skulle ta upp och dansa med. SEn när vi skulle gå hem hade jag så ont i fötterna så att jag var tvungen att ta av mig skorna och gå barfota. och medans jag satt ner på marken å väntade på Jessica som skulle hämta min väska som jag ahde glömt på kebaben så kom polisen fram till mig och frågade om jag mådde bra. Så jag svarade han å sa "jaa, jag mår bra, men testa själv å dansa i sånna här höga skor så får du se hur ont man får i fötterna" . Då gick han därifrån hahaha.

       

   


Igår vart det bio i sthlm med Pontus och Mirjam. Vi såg Burn after reading. Inget att sätta i julgranen direkt. Visst kom det lite skratt ibland men de är ingen film jag skulle rekommendera.

Snart ska jag iväg å jobba, sen blir det middag hemma hos Josse med henne och Annie. Och självklart blir det Gossip girl också =D

So long





Lika som bär

Jag får ju alltid höra att jag är lik Simba från lejonkungen, kan ju inte själv riktigt se den likheten men men.....

Nu har jag iaf kommit på vem Josse är lik, hon syrran i Dexter. Helt sjukt likt, eller hur??!





Ikväll blir det Partej Partej. Elin ska ju fira sen 21-års dag men 2 andra tjejer nere på 550. Tyvärr så kunde jag ej komma på middan som börjar halv 8 eftersom att jag ska jobba fram till kl. 9. Så jag ska skynda mig hem till Josse efter jobbet å snabb-dricka för att sedan skutta vidare till 550. Känner på mig att de kommer bli en jätte bra kväll =)

Ses i dimman ikväll


Onsdag

Japp, jag vet. jag är as dålig på att uppdatera. Men det händer verkligen ingenting i mitt liv just nu så det finns lixom inget att skriva om. Har vart ledig måndag och tisdag, hur skönt som helst! Så igår var jag på stan med Annie å shoppade för pengar jag inte ens har, bra de. Vi köpte likadana korsetter med trosor till, jätte fina var dom =) Efter det var typ mina pengar slut hehe, men annie shoppade loss som aldrig förr. SEn avslutade vi stan med middag på Nancys. En väldigt mysig eftermiddag var det =D

Idag har jag suttit hemma heeeeela dagen. Hade tänkt att jag skulle gå ut å springa eftersom de har vart "bra" väder idag, men jag kom lixom aldrig iväg. Jag började istället att sortera mina kort jag har på datorn å sen vips så gick timmarna jätte fort å sen skulle jag helt plötsligt åka å jobba. Jag får helt enkelt ta igen de imårrn, då ska jag faktiskt åka å gymma =)


Nee, asså jag har verkligen ingen blogg lust idag, sorry!!

Jag bjuder på en bild så kanske de blir lite roligare




Två stycken som har fått i sig alldeles för mycket av det goda!!


Ta hand om er!

God natt





Marie-Louise?

Är det så svårt att komma ihåg namnet Marie-Helen?! Det är hur många som helst som säger Marie-Louise till mig även fast jag har sagt förut att ja heter Marie-Helen. Det verkar lixom inte gå in i deras huvuden eller så tycker dom bara att jag inte är så intressant så att de är viktigt att komma ihåg mitt namn. Förut brukade jag alltid rätta folk när dom sa mitt namn fel, men nu händer det så ofta att jag inte orkar bry mig längre utan bara håller med hehe.

Jag får helt enkelt skylla på mamma och pappa som döpte mig till de =) Kunde jag inte bara fått heta något vanligt som; Anna, Emma eller sara så jag slapp säga mitt namn 3 ggr varje gång jag ska presentera mig för någon.

Nu kommer säkert folk som läser min blogg börja kalla mig för Marie-Louise med flit bara för att jävlas, men de är lugnt, jag är ändå van nu hehe =)

Helgen har iaf varit väldigt lugn, har jobbat hela tiden typ. Jag behöver verkligen pengar nu. Har vart fattig i evigheter känns det som. Lääääängtar tills löning, "bara" 3 veckor kvar =D


Här kommer en bild från back in the days. Saknar den tiden ibland......




/ Marie-Louise :P




Fredag


Jag köpte jätte fina underkläder idag på HM. Brukar inte direkt lägga upp bilder på de jag handlar men den här gången gör jag de bara för att dom var så fina =)



Inte den bästa fotografen kanske hehe :P

I helgen blir det jobb, jobb och jobb =(. Men ikväll är jag faktiskt ledig så då blir det idol-mys med Annie och Jessica. Men först ska jag ta mig ett varmt bad och läsa Klick!

Trevlig helg =D






Jag Älskar Dig

Det var en gång en gris som var trött.
En dag åkte grisen till England
Då blev grisen "Pig"


Haha, asså jag tycker verkligen att den är rolig också =D

Jag och mamma har precis suttit å skrattat i 1 timme nu åt gamla kort som vi har tittat på. Allt från när jag å mina bröder var små till när mamma och pappa var unga och det ända jag tänkte var: va fan hade man på sig förut å hur såg man ut i håret, hahahah de va ju hemskt =) Herregud säger jag bara.....

Min mamma är världens bästa mamma och hon är verkligen min förebild och min bästa vän!



Sen har jag världens bästa bröder också <3

All min kärlek till er =D


Nu är det sova som gäller. God natt!!






Måndag




lördagen var jätte mysig =). Klockan 5 var det bestämt att vi skulle ses hemma hos födelsedagsbarnet, när vi kom dit bjöds det på en jätte god bål, pizza, skagenmackor, chips med dip, godis och massa annat gott! Både vinet och bålen slank ner fort och helt plötsligt var klockan halv 11 å vi var tvungan att bege oss mot olles. Vi hann iaf med några lekar kommer jag ihåg. Först jessans lek som hon hade fixat; en lapp-lek där det stod ett påstående och då skulle man välja vem man man tror minst/mest skulle göra det. SEn blev det sanning eller konsekvens och självklart lite jag har aldrig....., de är lixom en tradition. Ingen förferre utan jag har aldrig..... =D

När vi kom ner till Olles så var det ju såklart as lång kö, väldigt jobbigt eftersom att kö är det värsta jag vet. men efter att vi hade stått där ett tag å beklagat oss så dyker anton och knutte upp från ingenstans och är utklädda till tjejer. De är verkligen 2 killar som bjuder på sig själva. Ni va såååå snygga Kickan och Pillan =) Synd att jag inte fick nåt kort på er :(

Kvällen var väl ungefär som alla andra gånger man går ut hehe förutom att jag å Josse hittade en mobil på golvet å genast lämnade in den i baren å vi tyckte självklart att vi var jätte bra männsikor som gjorde det =)

Sen hittade Josse också ett armband som hon gav till mig i present, de va ifs ett kill-armband men jag vart lika lycklig för det =D Tack gumman hahaa.....

                       


Haha, asså shiit va länge jag har skrivit på de här inlägget. Min dator har blicit så seg så de tar jätte lång tid att lägga upp bilder, så jag har lixom glömt bort att jag bloggar. Har vart å ätit lite, badat å tittat på TV. De har typ tagit 2 timmar så nu får de va nog =D