I used to rule the world

Äntligen är det fredag och jag ska inte jobba kväll, woohooo :D

Istället ska jag sysselsätta mig med att läsa min bok som jag har beställt. Den heter Emma, Mias dotter. Det är alltså fortsättningen på Gömda, Asyl och Mias hemlighet för er som har läst dom. Sen ska jag självklart titta på Idol också, hoppas bara på att Johan Palm åker ut. Klarar inte av att se han i tv-rutan längre!!!

Imårrn ska jag, Pontus och farfar åka upp till graven för att tända ljus på pappas grav eftersom att de är alla hellgona. Vi har också köpt jätte fina blommor och en krans till honom =D

Sen är det bara att åka hem å fixa sig för att sedan åka hem till Jessica och pimpla vin med gott sällskap. Kvällen kommer avslutas på olearys med resten av hela södertälje. Så vi ses säkert i dimman =D

Slut för idag, Tack för idag!!








Happy B-day!!!!!

Grattis till jessica som fyller 22 år idag!!! =D



Födelsedagsfirandet sker på lördag, åh vad jag längtar!!!!

Nu är jag så trött, så trött ,så trött. Känns som om jag har jobbat dygnet runt sen i tisdags. Usch de är jobbigt att jobba både dag och kväll. Har faktiskt hunnit med 3 träningspass den veckan också, det känns bra =D Nee nu är det sova som gäller innan jag somnar med datorn i knät.






Måndag

Åhh, jag skulle så gärna vilja lära mig å spela gitarr. Finns det någon som kan spela och vill lära mig?! hehe =) Vill helst inte ta gitarrlektioner. Jag vet inte varför jag helt plötsligt har börjat intressera mig för musik, har lixom aldrig brytt mig om  att kunna spela något instrument förut. Det finns ju inget bättre än å se någon som kan spela riktigt bra och har en grym sångröst, de är de bästa jag vet. Jag vill ja vill ja vill.........

Piano är också något jag skulle vilja lära mig å spela. Vi har ett piano på jobbet som jag sitter vid så fort jag får lite tid över. Jag kan typ spela blinka lilla stjärna och björnen sover hahaha, men ändå =)

Ett tidigare försök som inte gick nåt vidare hehe. Jimi är as seriös å jag sitter bara å as garvar =)



nee, men på riktigt, om de finns någon snäll själ där ute som vill lära mig å spela så är det bara att säga till =D

Snart är det Prison Break, som vi har längtat allihopa eller hur?! =D

Jag känner mig så glad idag =D Hoppas alla andra också känner sig lika glada!!!!

Tillbaka till Färjan

Hej svejs


Lördag

Va dålig jag har blivit på att blogga märker jag. Har tappat den där blogg-gnistan lite grann. Jag får bättra mig helt enkelt=)

Jahaa, va har hänt sen senast? Ingenting typ. Igår började jag dagen med att åka till  tandläkaren för att laga ett hål, gick jätte bra förutom att han va tvungen att bedöva mig 3 ggr så de kändes som att halva min mun var 10 ggr så stor som den andra halvan när jag var klar, de gick knappt att prata å jag skrattade åt mig själv hela tiden. Det roligaste var när jag skulle föröska äta, då var jag tvungen att kasta in maten på ena sidan å sen böja huvudet åt vänster så de gick å tugga hahhaa. Annars bet jag mig i tungan å läppen hela tiden. Tur att jag var själv för de lär ju ha sett rätt roligt ut =D

SEn blev det jobb mellan 17-21 och efter det kom Annie å patrik å hämtade mig. Vi hyrde film och köpte popcorn, jätte mysigt =) Dom är så gulliga som ringer mig å fråar om jag vill va med dom. jag tror dom tycker lite synd om mig för att jag inte har pojkvän hehe. Dom har lovat att dom ska fixa en dejt till mig på alla hjärtans dag om jag inte har någon kille då =) ( Jaa, jag vet att de är as långt kvar tills dess, men de är sånt man tänker på redan nu om man är singel hehe). SEn somnade jag å annie som 2 grisar när klockan blev över 1 och patrik satt uppe å spelade wow.





Ikväll blir det jobb igen mellan 17-21, sen ska jag leka med annie efter de. Får se vad vi hittar på. kan hända att vi våldgästar patrik hehe =)

Nu ska jag gå ut till mamma å klaga lite över att jag har tråkigt

hörs snart igen =D



Onsdag

Jag borde egentligen inte blogga nu för jag är på så dåligt humör....

Har haft en jätte mysig dag på stan idag med Josse. Vi skuttade runt mellan affärerna och bara hade de trevligt. SEn var det dags för jobb som också gick jätte bra. Så min dag började alltså jätte bra=) De är nu det jobbiga kommer som jag är på så dåligt humöt för. Slutade kl. 20.00 och vet då att jag måste sitta å vänta på bussen i saltskog i 20 min. Jag fryser som en jävla gnu och är hungrig som en gris, tänker bara dåliga tankar och tittar på klockan varje minut. När bussen sen kommer hinner jag värma mig ungefär 5 min innan den kommer ner till stan. Vet då att jag måste vänta ytterligare 20 min på nästa buss eftersom att Pershagen bussen vägrar gå samtidigt som dom andra bussarna. Ser att 755:an till Syd går halv 9, så jag tänker då att jag tar den å sen så går jag från Syd hem, för de måste ju ändå va bättre att gå i 20 min än att bara sitta stilla på centralen, å så blir man ju varm också, perfekt!!

När jag väl kom fram till Syd började jag knata hemmåt, å fy fan vad jag ångrade mig efter att jag gått i 5 min. Jag frös så mkt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag hade verkligen ont i hela kroppen för att jag var så kall, hade typ ingen känsel i mina händer. Ville helst bara sätta mig vid vägkanten och lägga ansiktet mot knäna å bara grina och hoppas på att en snäll själ skulle stanna och vilja skutsa hem mig. Men nee jag fortsatte minsann att gå å ringde mamma istället och hon fick ta all skit, jag skällde ut henne för att bussarna inte går som de ska å att de inte ska va såhär kallt i oktober. Stackars min mami säger jag bara. SEn va jag arg som ett bi när jag kom å tyckte synd om mig själv.

Nu ligger jag i sängen å är fortfarande på dåig humör, borde kanske gå å lägga mig så de blir en ny dag

Josse. jag vet iaf att du förstår hur dåligt jag mådde när jag gick där å frös haha =)

Kiss on the lips




Måndag

Då var det en ny vecka igen med jobb och alla bra serier på tv =)

Kryssningen var ju såklart as rolig, orkar inte berätta så mycket om den så jag lägger upp bilder istället. Träffade iaf mathias från EMD ute på krogen och frågade självklart efter en autograf och fick en bild med honom också. Jag är ju så kändiskåt så jag vart ju överlycklig haha =) 

       
       
       

Nu får de räcka med bilder, mitt internet är så frukatnsvärt segt,  plus att jag tittar på Prison Break så jag har egentligen inte tid att blogga nu

Spana i min systers blogg http://doggystyle.blogg.se/ Hon är ju bara för söt


Kryssning =)

Yeees, idag bär det iväg. Jag, Josse, Annie å Jessan ska röjja som aldrig förr!!!! Åh va roligt de ska bli =) Hoppas bara att dom inte filmar, har inte lust att vara med i programmet Färjan, aspackad lixom, då skulle mamma skämmas över mig haha....

jag hittade tillslut en klänning iaf, inte jätte rolig kanske, men den funkar =)

-Åh, va fin du är säger mamma till mig när jag va klar

Tack mamma, men du tycker ju alltid att jag är fin bara för att jag är din dotter haha

ne nu måste jag fixa resten av grejerna. ha en rolig kväll för de ska iaf vi ha =D






Come out, come out, wherever you are....

Idag har jag minsann jobbat, 11 timmar till och med =). Nu är jag jätte trött å vill bara sova. Ska jobba mycket imårrn med!

Om 2 dgr är de kryssning, wooohooo. Har fortfarande absolut ingen aning om va ja ska ha på mig, men men det löser sig alltid =)

Min kära syster Emma bloggade förut om skräckfilmer, att hon aldrig blir rädd osv. Å så klagade hon över att The strangers absolut inte var läskig. Själv höll jag på att dö av skräck när jag såg den. De va Daniel som tvingade mig å se den klockan 1 på natten när jag egntligen var as trött å bara ville sova. jag ahr alltid vart rädd för mörker i hela mitt liv. De är först nu som jag typ vågar sova själv hemma, men då har jag ändå tv:n på å alla lampor tända under hela natten. skulel aldrig sova när det är helt mörkt, bara tanken på de får mig att vilja grina. De är inte de att jag är rädd för att nån ska komma in å mörda mig eller nåt, nee, jag tror på spöken å sånt istället. Är verkligen livrädd !!

De här vet Emma om också, å de va ännu värre när jag var liten. Såå vad gör hon då?

Vi sov i en våningsäng på den tiden, jag var väl runt 7-8 år, kommer inte riktigt ihåg, å hon va väl runt 12 år. jag vaknar iaf mitt i natten av att jag är kissnödig, as jobbigt såklart eftersom jag tycker de är så läskigt att gå till toaletten när det är mörkt ( de tycker jag fortfarande). Jag skyndar mig iaf as mycke å hoppar ner i sängen igen och förösker somna om. Va händer då? Joo, jag känner hur mitt täcke börjar dras ner under sängen sakta, sakta.......Asså ni kan ju fatta min panik, jag va ju helt föröstörd. D här va ju bara ett bevis på att spöken faktiskt finns tänkte jag. När jag va tillräckligt knäckt å jag trodde att mitt hjärta skulle stanna hör jag hur Emma börjar garva och kryper fram under min säng. Då har hon alltså lagt sig där medans jag va på toaletten å jag som trodde hon låg å sov hela tiden i sängen över mig. Snäll syster va?! Neee






Jag vågar sova i mitt rum nu med alla lampor släckta å tv:n avstängd, men de är bara för att mamma å janne är hemma hehe =)

Den värsta skräckfilmen måste ju vara The Ring, asså den filmen hatar jag verkligen. jag blev helt psyksjuk efter att jag såg den, jag fick för mig att jag såg saker uatnför mitt fönster å grejer. jag satt lixom hemma hso kevin i en vecka efter skolan tills mamma kom hem efter jobbet, för jag vågade inte va ensma hemma, även fast de va mitt på ljusa dan. Helt sjukt verkligen!


fan nu har jag skrämt upp mig själv haha, inte bra de!

Sov gott



Uppe med tuppen


Idag har  jag alltså varit uppe sen halv 8 imorse, känns väldigt bra faktiskt. Nu har man ju hela dan framför sig =). Sov hemma hos Josse inatt å hon skulle jobba idag så de va därför jag gick upp tidigt. De va inte lika roligt å komma hem sen när hela lägenheten såg ut som ett bombnedslag typ. Telgebostäder skulel tydligen fixa med någonting här hemma så vi var tvugna å flytta på alla möbler så dom kunde komma åt allt. Dom ska lixom va här enda till halv 5, Orka!!

Gick en jätte mysig promenad idag på fm. Det är hur fint som helst i skogen nu, alla löven som ligger på marken och solen som lyser och så är det alldeles tyst. man känner verkligen att man kan rensa tankarna då =). Älskar Pershagen, de är så otroligt vackert överallt =D

Ikväll blir det jobb, jippi! Vill bara jobba hela tiden så jag får lite pnegar nångång =)

Jaa, resten av em. ska jag väl spendera framför min kära tv. De är ju våra bästa år, desperate, smallville och one tree hill. helt perfekt asså =D





Don´t hate the player, hate the game


Åh, såg precis att E.M.D ska vara med på båten på lördag =) asså jag är så himla lycklig. Guu va jag längtar, har dock inte hittat någon outfit än som jag kan ha på mig :( *grin*

Passet var iaf bra, orkade knappt göra en enda armhävning, haha =) såååå otränad!!

Ikväll är det Magnus Betnér, YEES!!

Ni måste titta på det här klippet, sjukt kul =D


Giiirls....





Måndag

God dagens =)

Har testat klänningar hela dagen idag, kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig på lördag. De får inte vara för sommrigt, inte för tråkigt och inte för kort kort. Börjar få lite panik, även fast de är 5 dagar kvar hehe. Vill jätte gärna köpa något nytt, men min ekonomi är ju inte alls bra. Tror att jag ska ta kort på några outfits å sen mms:a tjejerna så får dom bestämma vilken som är finast helt enkelt. De lät som en bra idé =)

Idag ska jag å Jejje ( de är josses nya smeknamn som jag har kommit på haha) gå på ett friskis pass som som börjar kl.19. Ska verkligen bli jätte kul, å de är Sophie som har passet också. Älskade hennes förra pass så jag hoppas att de här är lika bra om inte ännu bättre till och med =)

Älskar också att Brittan is back, hennes nya låt är ju jätte bra =)




Trött, tröttare, tröttast

Kvällen blev jätte bra igår som vanligt =) Orkar inte riktigt berätta allt, men ni vet ju hur de går till. Förkrök, Olearys, kebaben och sen taxi hem. Träffade på Daniel ute i vimlet, blir alltid så himla glad när jag ser honom. Vi har känt varandra hela livet och han är som en bror för mig. Världens bästa kille, snällare människa får man leta efter. Jag är glad över att jag har han som en utav mina bästa vänner =D




Jag har sovit ungefär sådär 2 timmar inatt så jag är verkligen dödstrött nu, därav det korta inlägget. Kommer somna vilken sekund som helst känns det som.

Guees who´s back? back again! Josses back, tell a friend!

http://josefineericsson.blogg.se/

Sov gott, de ska jag minsann göra =)




Lördag

Shiit vilka fyndiga rubriker jag har eller hur?! haha =)

Asså jag orkar inte det här vädret. Varför ska de regna för? Jag hatar när det regnar och man har planerat utgång. Håret blir helt förstört och sminket typ rinner, sen ser man ut som en blöt hund när man kommer fram till krogen. KUL!!

De som kan få mig på bra humör när det är sånt här skitväder ute är att lyssna på Ola Svensson- Feel good. Då blir jag faktiskt lycklig varenda gång jag hör den. De är helt omöjligt för mig att tröttna på den, skulle kunna lyssna på den en hel dag.

"Life is, life is, life is good......"  Det ska man komma håg =)

Just nu vill jag bara krama om en vän och ge henne all kärlek som går, för det förtjänar hon =D

Ses kanske ute i vimlet ikväll



Fredag

 Jaaahhaaaa???? Jag som har vart lycklig hela dagen bara för att de har vart fredag, min bästa dag på hela veckan. Å så händer det här:

Jag, Josse och Annie har vart nere på stan idag å köpt present te Jessan, gått förbi systemet och ätit middag på Nancy´s. Sen chillade vi lite hemma hos Annie innan de va dags för att åka på bio. Vi hade bestämt redan i tisdags att vi skulle på bio ikväll, så vi åker å hämtar Patrik å sen bär de iväg till heron. Tyvärr så kom vi aldrig så långt. Vi hann till birkakorset och de va då som Annies bil (den röda faran) sa ifrån å ville helt enkelt inte inte fungera. Fy fan va arga vi va, vi som hade planerat de här så länge. Vi stod där med mungiporna nedåt i regnet å föröskte komma på vad vi skulle göra nu?!  De blev iaf att annie å patrik gick hem till sig å jag å josse våldgästade Anton. Men de blev en tidig hemgång både för mig å Josse. Jaja, hoppas på en bättre dag imårrn. Då blir det vin och utgång =) Wiihooo

Nästa lördag blir det kryssning för hela slanten =) Can´t wait

Kiss on the lips



Torsdag

Idag sov jag ända till halv 1, de va då mamma ringde å väckte mig. Fatta om hon inte hade ringt, då kanske jag fortfarande hade sovit. Usch, tycker inte om att sova SÅ länge. Nu har jag missat hela dagen känns det som, och snart ska jag åka och jobba också. Men men jag tycker ändå inte om torsdagar så det kanske inte gör något att jag har "missat" den här dagen. nu måste jag fixa mig och sen springa till bussen.

Blev bara ett onödigt inlägg om ingenting idag hehe =)

Ha en fortsatt bra dag


Onsdag

I gårkväll hade jag å Josse krig med 2 flugor som va i hennes lägenhet. Dom va helt omöjliga att få ut, dom hade tok-ryck och studsade nästan mellan väggarna. Josse stod där på stolen med en bok i handen som hon viftade med för att föröska få ut dom och jag stod på golvet och duckade och skrek till lite varje gång en fluga närmade sig. Kan tänka mig att de såg rätt roligt ut. Till slut så lugnade dom ner sig iaf å vi bestämde oss för att dom skulle få stanna.

När vi sedan hade lagt oss i sängen så hade vi långa diskussioner om hur flugor har sex?!, Å att de är så häftigt med myror eftersom dom är så flitiga och att de skulle va skönt om vi också kunde lägga ägg, för då slapp man ju föda å ha ont. Aa....konstiga samtalsämnen helt enkelt.

-Jag" Nu sitter flugan på väggen"
-Josse" Vaddå sitter? han kan ju inte SITTA på väggen heller"
-Jag" joo, man säger ju inte att han STÅR på väggen"
-Josse" Sätter han ner baken lr och sitter på väggen, hahhaha"
- Jag" mhää, du fattar va ja menar"

Hon va nog bara trött å ville driva lite med mig =)


Åh jag vill åka utomlands. jag vill bada, sola, äta god mat och dricka färgglada drinkar!

Nehe, synd jag hade inga pengar.......Men jag har en trisslott hemma som jag ska lämna in, vann en ny lott. Hoppas jag vinner 10 000 på nästa lott så jag kan få åka utomlands. Håll tummarna =)

Nu är det snart One tree hill

Ha det bäst!




Tisdag

Idag på bussen hem såg jag en jätte söt kille, han va jätte lik Nate i Gossip girl. Jag kunde verkligen inte sluta titta å varje gång jag tittade på honom så tittade han på mig å de blev de sådär pinsamt hela tiden hehe =) Jag blev lite små kär där ett tag och kunde inte sluta le =D Töntigt? aa kanske, men de är väl lite så som jag är antar jag hehe

Strax blir det träning och ikväll är det Desperate hemma hos Bunny =)

Btw så upptäckte jag idag att de är jätte dåligt att äta nudlar, iaf enligt viktväktarna. Synd bara att jag åt de idag, so no more nudlar för min del :(

Hoppas jag slipper höra konstiga meningar inatt av Josse som att de va jobbigt med massa folk i lägenheten och att de är hög ljudnivå hahaha. Jag föröskte förklara för henne att de faktiskt bara var jag där å ingen annan. Då säger hon att hon vet det men att hon drömmer om de och att de faktiskt är jobbigt. "Ehh....okeej...." tänkte jag då och skrattade. Sen fick jag bara höra ett "Äsch.." innan hon somnade.

Nu ska jag fortsätta titta på Våra bästa år

Ciao!


Måndag

Idag har jag vart sådär duktig igen och tränat =), och jag är väldigt stolt över mig själv eftersom jag råkade ta en powernap mellan 12-14 och absolut inte var sugen på att åka å träna när jag vaknade. Jag föröskte till och med lura mig själv å låtasas att jag var sjuk bara för att jag hade haft lite ont i huvudet på fm. Men sen sa jag till mig själv "skärpning unga dam"  och tog mig själv i kragen coh satte mig på den förbannade bussen som tar så lång tid. Som tur var så pratade jag med Josse i telefonen hela vägen så då gick det hur snabbt som helst =)

Nu ska ni få höra en rolig grej jag nyss tänkte på å som alltid får mig och börja skratta. Min vän Jessicas skid-historia. Några av er vet ju redan om den, men så vet jag också att ni alltid också tycker det är lika kul å höra den =) såå, here it comes....!

Joo, Jessica är på skidresa med klassen när hon gick i högstadiet tror jag att de var iaf. jag har för mig att hon hade ramlat när hon åkte i skogen lr nåt, lr aa de måste ju hon ha gjort . Hon gjorde inte illa sig utan fortsatte och åka ner för backen. Lycklig som fan är hon och sjunger på Always look on the bright side of love...... Hon märker efter ett tag att alla stirrar på henne när hon åker där i backen. Men självsäker som hon är så skiter hon fullständigt i det ch tycker bara att alla är dumma i huvet typ som tittar på henne. När hon väl kommer ner så säger hennes kompis nåt i stil med " Vad har du gjort?". Jessica har ingen aning om vad hon menar och i frågasätter henne. Kompisen säger då" Gå å titta i spegeln".
Kommer inte exakt ihåg deras konversation nu men Jessica gick iaf och tittade i spegeln och då ser hon att hon har blod i hela ansiktet, efter att hon hade ramlat innan. hon kände alltså inte att hon hade skrapat upp halva ansiktet utan bara åkte där i backen å va så lycklig.

Hahaa, asså de är verkligen så himla kul. Jag skulle göra vad som helst för att få varit där å bara få se hela händelsen.
Aa....de här får mig verkligen att skratta varje gång jag tänker då det. Det bästa är ju att hon är så jävla självsäker å att de absolut inte är nåt fel på henne, å där åker hon med blod i hela fejjan lixom haha

Jessica är rolig på många sätt, men man ska absolut inte hamna i en disskusion med henne då är det kört. Det finns inte en chans att hon kommer ge sig, hon ska ha rätt, så är det bara. Det värsta med allt också är att hon är så jävla smart och allmänbildad så de är inte så lätt å vinna över henne.  man lär sig faktiskt nästan alltid något nytt när man är med henne, så de är ju väldigt positivit hehe =D

De här inlägget fick alltså bli tillägnat till Jessica, här får ni en bild på henne också, våran bästa Jessan! =D



Hi! my name is Najkläs

Jaha, jaha.....då va helgen över igen! De har vart en väldigt rolig helg och jag är ledsen för att den är slut. jag önskar att jag kunde spola tillbaka allt så man får uppleva det en gång till. Det blev 2 spontana utgångar för mig å Josse. Fredagen toppade allt. Vi förkrökade hemma hos Anton, sen bar det vidare till Flamingo och till sist hamna vi inne på 550. jag kan säga att det blev en överdos av alkohol både för mig å Josse. Jag gick typ runt för mih själv där inne, sa säkert konstiga saker till folk som jag inte alls har något minne utav och bara hade jordens roligaste kväll.

Aa, sen var det ju dagen efter då när jag skulle vakna. Herregud vad jag mådde dåligt, de va helt omöjligt för migg att komma upp ur sängen, allt bara snurrade och jag va skakis i hela kroppen. när jag tittade mig själv i spegeln så jag ut som nåt från yttre rymden ungefär. De ända jag tänkte då var att bara försöka överleva den här dagen. När jag nämnde innan att jag ville uppleva allt igen så menar jag inte dom timmarna på lördagsmorgonen, dom hoppar jag gärna över. men till slut iaf så hoppade jag in i duschen, fixade mig å tog bussen ner till stan för att möta upp josse å äta middag på tratten. Sen vidare hem till henne för att återigen börja dricka efter många om och men. Den här gången hamande vi på Olerays, inte lika roligt som på 550, men asbolit helt okej, vi ville verkligen inte gå hem när klockan slog 2 och dom stängde. Så vi bestämde oss för att gå på "efterfest" hos Anton där vi satt på golvet och åt nudlar. men när klockan började närma sig 4 och anton hade deckat så tog vi en taxi hem till josse istället och sov där.


De va lite kortfattat om min helg, nu är jag vldigt sliten och ska ligga i sängen hela dagen ocg titta på alla bra serier. vet att mitt inlägg i vart så bra, men jag har inge ork att skriva de bra nu iaf så de får bli såhär.


       
           

Kiss on the lips!
<3


Footloose.....

Fan va underbar Kevin B va ikväll då, man blev så glad när man såg han och vilken energi han hade, han får absolut inte åka ikväll. Robin tyckte jga också om, han va jätte bra. Lars däremot gjorde inte så bra ifrån sig ikväll, han sjönk lite på min lista faktiskt. Å den där lilla Johan, asså seriöst. Han ser ju inte ut att vara mer än 12 ½ ju. Det förvånar mig inte om han skulle vinna hela Idol, då ska jag aldrig mer titta isf. Aja...hehe nog om Idol.

Idag har jag vart duktig å både städat mitt rum och tränat. Jaa...jag måste berätta varje gång jag har tränat haha, för alltid när jag läser andras bloggar och dom berättar att dom har vart så duktiga å tränat och inte jag har gjort det så får jag alltid så dåligt samvete, så då måste jag berätta de. Någon annan som kanske får dåligt samvete nu?! hehe =D

Har tänkt nu fram och tillbaka om hur jag ska göra mitt med mitt hår?! Vill ju så gärna att de ska va lite mer blont, speciellt i underhåret där det fortfarande typ är ljusbrunt. Men de är många som har sagt att jag är jätte fin i håret nu så jag kanske borde lita på dom å låta mitt hår vara så de kanske blir fint nångång. Funderar på att göra mer slingor sen till sommaren istället. Det låter bättre va?!

Imorgon ska jag träffa den här tösen Alexandra och äta lunch. Har inte träffat henne på evigheter å de är helt mitt fel, jag har vart en jätte dålig kompis som aldrig haft tid. Skäms på mig. Det ska inte hända nå mer.



Å så håller vi alla tummarna för att inte Kevin åker ikväll :P

<3

Onsdag

Men vad är det för väder ute?! Det har ju verkligen regnat hela dagen och jag har frusit som vanligt ända sen jag klev utanför dörren i morse....lr..aa klockan v ar ju typ halv 12 så jag kanske inte ska säga " i morse". Det blev ju självklart broöppning också när jag skulle åka hem sådå missade jag ju min buss. Istället gick jag en jätte snabbis på stan och hann köpa ett par byxor och en tröja innan jag tog nästa buss hem. Väldigt dumt eftersom att min ekonomi inte är sådär jätte bra. men jag kände att jag behövde unna mig nåt bara för att jag missade bussen haha =)

Har jobbat ikväll också, de va jätte roligt =) fast jag missade ju Idol=(. Mina favoriter just nu är alice, Linda (om det är hon som har rött hår, tror hon heter linda iaf), kevin och sen självklart Lars. hoppas någon utav dom vinner =)

Nu blir det väl ett bad tror jag, så man får igång blodcirkulationen igen hehe

<3