Torsdag

Kassörskan på HM säger till mig"- Åh, precis 300, de va ovanligt. De är ingen som brukar få jämt."

Annie:" De kanske är din lyckodag idag marre"
Jag:" hehe aa..."

De va iaf inte min lyckodag. Skulle va lite gullig och diska hemma innan mamma kom hem så hon skulle bli glad på mig, och då tappar jag självklart glaset i golvet som går i miljoner bitar. Så där fick jag stå på knäna och föröska dammsuga upp allt medans jag missade vänner på TV:n, skit arg är jag, hur klantig får man va lixom?!

Sen har vi myrinvation i vårt vardagsrum också, dom är jätte äckliga...usch!!

nu ska jag faktiskt titta på matchen, jag har börjat tycka de är intressant även fast sverige inte är med längre.

ciao

Måndag

Nu är lägenheten på polhemsgatan 3C helt tom. Igår flyttade jag ut mina saker och idag har jag å Julle städat hela kvällen. Usch va jobbigt de va verkligen. Vi fick kväljningar när vi skulle städa på toaletten...hehe de är inte riktigt våran grej de där med toaletter. Vi var rätt duktiga på att tvätta fönstrena också, de va min första gång men jag tyckte resultatet blev hyffsat bra iaf :) Vi får hoppas på att dom inte klagar på vår städning!

Så nu sitter jag här i pershagen hemma hos mamma och janne i mitt gamla rum och har ungefär 1 kvm att röra mig på. För er som inte vet så har jag sjukt litet rum och nu står det även 12 kartonger hr inne också med mina kläder å skor, så jag känner mig ganska instängd här. Men jag ska inte klaga, har ju min laptop och TV så jag klarar mig ganska bra.

Måste säga att de känns ganska konstigt att bo hemma igen, även fast de bara är 2 månader ja ska bo här. Jag har lyckats flyttat 3 ggr inom loppet av 1 år. Rätt bra av mig måste jag ska säga hahaha.....

Men jag har tyvärr ingen kompis som bor kvar i pershagen längre. Jag kan inte gå till annie å min grannar kevin å daniel är också bprta nu, men men jag får maten serverad  på bordet och jag behöver inte städa lr tvätta så jag är glad ändå!!

Nu ska jag ta en riktigt skön dusch coh sen lägga mig i sängen(bäddsoffan) och titta på något bra program, men innan de skajg bjuda på en "rolig" bild tänkte jag. Hela texten vart kursiv nu också helt plötsligt, råkade trycka på nån knapp å nu går det inte att ändra tillbaka hmm.....skumt







Den är inte seriös om någon skulle få för sig de :P


Jag och Bunny som små!!!!



Onsdag

Annie ligger här breve mig i soffan och sover, och det roliga är att hon inte ens vet att jag har kommit hem än för hon sover som en stock, hon vaknar inte av nånting. Men ja ska väcka henne snart när det är dags för tacos, mm gott!!

Idag fick jag frågan " Har du barn?"  Vaddå har jag barn lixom? Så gammal ser jag väl inte ut att vara?!, jag är ju bara 21. Nu fick jag lite åldersnoja faktiskt.

Ikväll är det fotboll, WOHOOOO!!!!! Jag gissar på 2-0 till Sverige, Hoppas hoppas!!!



 

Kyss!

va?

här sitter man och tittar på LOST och är hur lycklig som helst, å vad händer då? JO min favvokille Boone DÖR i serien. Sånt får ju bara onte hända. nu vill jag ju inte titta nå mer. Jag satt med tårar i ögonen o snyftade och annie bara garva åt mig. Skit arg är jag verkligen!!!!

De är mitt dagens I-landsproblem haha =)

Blää...

Nu har jag å annie packat hemma hos mig i flera timmar, jag är helt slut. Jag hade aldrig orkat utan henne. jag höll på bli hysterisk av alla saker som låg överallt och jag inte visste vad jag skulle göra av, men anniue behöll lugnet hela tiden så jag inte fick ett utbrott. Usch hatar verkligen att packa. men nu är det över:)

Nu blir det duschen och sen krypa ner i soffan med Bunny och titta på LOST, mysigt!!!


 My Hotties ;)

En 1:a för 2

Då var de dags att blogga igen då. sitter just nu hos Annie där jag bor för tillfället och tittar på fotbollen med henne och Anton. Jag är ju inte så jätte insatt dirket eftersom att jag hellre bloggar, men annie låtsas ganska bra att hon tycker att de är kul å kolla på fotboll haha =). Anton har vart så snäll och bränt ut one tree hill säsong 5 till mig så då var vi snälla och lät honom kolla fotbollen här. vi fick till och med chips med dip som vi tryckt i oss, känns ju väldigt kul nu efter....NOT!! men eftersom att Emelie har blivit min å annies personliga tränare och kör skiten ur oss så orkar jag inte ha så dåligt samvete. Jag går faktiskt till och från jobbet varje dag också, riktigt hurtig har jag blivit =)


Min helg har iaf vart den bästa på länge. I torsdags spelade vi spel hos emelie och det vart många härilga skratt där. Emelie:" åå....de luktar rök" hahaha

Fredagen låg jag på stranden hela dagen med annie och jessan och brände mig as mycke såklart. SEn på kvällen blev de kubb med annie, emelie, erik, jocke å micke. Tjejerna vann såklart med lite fusk hehe :P

Lördag var de stranden igen fast jag var bränd som en räka och den här gången hade vi fått ihop ett stort gäng också. Vi hade med oss volleyboll, badminton, tennisboll, barngeni, yatzy och massa roligt. SEn blev det grill hos fill med vinglaset i högsta hugg. Vi avslutade kvällen med brännboll i pershagen, de va ju inte så lätt att fånga bollen när det var mörkt ute och med alkohol i kroppen, men kul var det!


Söndag morgon vakande jag hos fille å jessan. Jag och jezz var helt döda så vo orkade bara sola i 20 min på filles tomt, så vi bstämde oss för att äta hamburgare och spela guitarr hero istället, roligt roligt =)


Asså annie är ju verkligen as inne i fotbollen nu, hon sitter till och med å skriker NEEEEEj när det går dåligt för sverige. men men, nu ska väl jag också titta fotbollen. HEJA SVERIGE!!!!!!

Ciao



Life is good!

Jag är lycklig, det är sommar nu =D Om 5 veckor blir det ännu bättre för då är det semester också =) och semestern börjar med en helg i halmstad med brudarna 11-13 Juli. Vi hämtade tågbiljetterna idag :) Längtar längtar.....

Igår var det min bästa onsdagkväll. Jag och Bunny vara nere på stan efter jobbet och bestämde oss för att sitta nere vid maren och mysa i det fina vädret, då möter vi Martin på vägen och han följde glatt med fast han precis hade suttit där i 2 timmar hehe. Emelie kom förbi och gjorde oss sällis också! Patrik hade ringt innan när vi gick på stan och ville att vi skulle äta middag med honom på Barolo för att fira att han hade fått sina skattepengar haha, och de gjorde vi mer än gärna. Medans vi 3 gick å åt så gick martin och emelie till kolgrillen för att käka, sen ville dom så gärna va med oss så dom kom till Barolo lite senare. Det var så mysigt där, så vi stannade ända till kl.22. Jag åt en oxfilé pasta, jäääääättteeee gott!!! Patrik bjöd även mig och Bunny på ett glas vin, inte helt fel!

Nu sitter jag här breve bunny och tittar på Du är vad du äter, inte så kul tycker jag men annie är helt inne i programmet och tjatar lite ibland  om att vi ska åka till emelie och spela spel. Så jag måste nog avsluta nu känner jag.

Kyss

I miss you :(


 Jag och mamma var på kyrkogården idag och planterade blommor vid graven, jätte fint blev det :)

image197

Sov gott Pappa


Deppade tjejer med Ben&Jerry glass

Tomt tomt tomt.......det är alldeles tomt här nu i lägenheten utan min Josefine, hon har flyttat till södra med mikeyboy. Saknar henne redan, mycket sorgligt är de. Men som tur är så har Annie flyttat till sin nya lägenhet bara 5 min ifrån mig så jag bor där nu så länge.

Sitter just nu i min lägenhet själv och har sååååååå tråkigt. Har tvättstuagn idag mellan 16-20, jätte kul verkligen!! Bara 1 timme kvar, sen bär det av till Annie igen.

Min helg:

Fredag: Alkohol, alkohol och alkohol. Kvällen började hemma hos Fille. Ingen av dom som var där skullr ut och jag var jätte taggad på utgång. Emelie och Annie skjutsade ner mig till stan där jag mötte upp Alexandra. Vi går vidare till TK där jag dricker mer än vad jag borde har gjort. Full som jag är lyckas jag självklart trampa snett i mina 12 cm klackar och ramlar först in i ett bord och sen rakt ner på golvet. jag var snabbt uppe på benen igen och dansade vidare och kände inte att jag ahde gjort illa mig förens jag kom till kebaben och hade nyktrat till lite. Det både värkte och dunkade i hela armen och ett stort blåmärke hade börjat visa sig. Jag satt där å typ nästan grina medans alex tyckte synd om mig. Alla frågade om jag kunde röra armen och mina fingrar och det kunde jag så de va iaf inget som var brutet kom vi fram till. Haha, så bra gick de för mig =) har fortfarande ont i min arm så det måste vart en rejäl smäll jag fick.

Lördag: Otroligt bakis, men hade lovat Annie att hjälpa henne flytta så de va bara att ta sig i kragen och gå upp och sen vidare för att bära kartonger upp för 8 trappor. jag var så trött efteråt att de kändes som att ja skulle svimma. Min kära granne martin hjälpte också till lite och bar en soffa som vi annars aldrig skulle fått upp. Tack martin =)
Sedan åkte vi 3 och köpte mat på donken och satte oss sedan utanför psyk på bänkarna i solen och bara njöt av maten. Kvällen spenderade vi i Annies lägenhet och packade upp nästan alla kartongerna, de blev en tur till maxi också så vi kunde köpa mat. Sen somnade jag gott breve Bunny i sängen fram tills kevin och rasmus fick för sig att ringa mitt i natten å va asjobbiga. Tillslut gav dom upp när dom insåg att dom int skulle få komma å festa hos annie när vi låg och sov =)

Söndag: Upp tidigt för att gå till kyrkan med mamma. Pontus och MIrjam hämtade sedan upp oss det blev en mysig fika i pershagen. vet ej hur kvällen kommer att sluta än med det blir iaf med min Bunnyfriend.

Ska ner å kolla tvätten nu och hoppas på att allt är torrt så jag kommer härifrån nångång.

Hejsvejs