En lyckad helg!

Joo, måste säga att den här helgen har varit riktigt bra! I fredags åkte Jag, Josse, Jessan och Emelie till storstan och åt buffé på en japansk restaurang, de va jätte gott och mysigt, vi satt där över 2 timmar och åt haha, tjockisar :D
Sen blev de bio, vi såg Juno som faktiskt va jätte bra tyckte jag och ännu bättre blev de när jag fick 2 rätt heta killar breve mig på min sida (jag vet att du var avis emelie haha).

På lördagen skulle jag egentligen åkt upp å shoppat i sthlm med Mami, men hon ringde mig på morgonen och sa att hon var sjuk, så de va ju lite tråkgigt tyckte jag, Fick istället nöja mig med att gå här på stan med Jessan, men de va mysigt de me :D Vid 7-tiden plockade annie upp mig och elin, vi åkte hem till patrk där vi satt å förkröka lite. Sen blev de utgångpå TK, å de va faktiskt kul dne här gången, jag hade jätte roligt med er tjejer och erik haha!

Jag å Josse prata precis om alla hjärtans dag som börjar närma sig å jag har ju ingen kille som kan ge mig nån present. någon som vill ställa upp å va min pojkvän för en dag? haha :P

Nee orkar inte skriva nå mer, ska nog lägga mig en stund på soffan, är jätte trött, innan de är dags för att laga mat

ciao ciao

image183


Hittade en riktigt gammal bild på alla oss tjejer, var tvungen att lägga upp den haha!!

Nummer 13, Grr..;)

kvällen vart rolig igår. vi satt först hemma hos Moe och drack lite cider å kollade på madonna hehe. sen vid halv 10 gick vi ner till Flamingo och tog ett glas vin å en drink, jätte mysigt ställe ju (har inte vart där tidigare hehe). Gick sen vidare till O´learys runt 11 nånting, jätte mycket folk var de men tyvärr så har dom ju iinget dansgolv så jag å alex tröttnade och bestämde oss för att gå till TK kvart i 1. man är så spontan när man har alkohol i kroppen haha :)
När vi kommer dit så frågade vi vakten om de va nå folk där och han sa att de var typ 7 st där men att d eva gratis inträde så vi gick in iaf. Vi hade verkligen skit kul, jag fick va med den jag ville å slippa se all andra muppar haha. vi hade dansgolvet för oss självla och fick bestämma musik, vi dtog å dansade i 1 timme oavbrutet. Vi porrade oss till Rnb, hoppade runt till dansbandsmusik och röjde till "sommartider". en riktigt lyckad kväll måste jag säga:D Tack alexandra!!

idag gick vi faktiskt upp kl.10 även fast vi kom hem typ halv 3, starkt gjort!! Jag och josse gick ne rpå stan å åt på Nancys och handlade mat för nästa vecka. dagen fortsatte med städande till musik på högsta volym(grannarna har fortfarand einte klagat), å tvätt såklart som vi precis har börjat med. Sen blir de tacos och singing bee!!!


           


Sommar nu tack!!

Jag, josse å jessan sitter å kollar på film, josse sitter i mitten. jag får ett sms av jessan där de står:

"kan du försöka sitta mellan mig och josse. Det luktar från hennes blindtarm"

Hahha, SÅ Störd!!

Julle har gjort världens godaste bananmuffins, dom smälter verkligen i munnen....mm gott!!!!
man kanske får ta en lr två idag, för vi var ju faktiskt å gymmade i morse, då förtjänar man de tycker jag hehe ;)

Till middag väntar kyckling med fetaost i, potatisklyftor och josses underbara svampsås, hihi hon är som min hemmafru, gör alltid såå god mat :D

Senare ska jag nog träffa alexandra tror jag, vet ej vad vi ska hitta på, men nåt kul blir de alltid!!!

See yah!

Petrik popelit?


Josse: " Ska du torktumla dom här?"
Jag: " Nee, dom krymper så mycket då"
Josse:" Ja! men de är ju skit bra, de ska ju du me"
Jag: " haha, jaa men inte i samma takt som torktumlaren"

" Jag trodde de va nåt jävla fyllo som försökte få kontakt med mig"- Josse

Hahaha!!

" Josse! Hon är tjock i din klänning"- Jag


förstår om man inte fattar, men de va kul om man va där!!!

De är fortfarande januari och en hel evighet fram till sommaren :( Usch!!

ciao ciao

Still can't believe you're goneDrömde om dig inatt, att du kom tillbaka

2008! här kommer jag.....


De här året ska bli ett bra år hade jag tänkt (säger så varje år). Jag ska verkligen ta tag i mitt liv nu, börjar med diet+ träning 4 ggr i veckan, då ska man väl hinna bli smal till sommaren lr?! De kommer bli flytt i sommar, för min del hoppas jag verkligen att de blir göteborg, vill såååååå gärna flytta ner dit och plugga =) men men nu ska jag inte  se så långt framåt haha, då blir det säkert aldrig av om jag pratar omde för mycket.  Nu ser vi fram emot solsken igen och fåglar som kvittrar...Åh va jag har saknat de!! De är ju bara si sådär 4 månader kvar till våren hehe :P

Dagens I-landsproblem: Som om de inte vore nog med allt mörker, slask å regn...nee dås ka de helst läcka igenom skorna också så man tappar känseln i tårna och typ fryser ihjäl, jag vill typ lägga mig ner å gråta när sånt händer.

Jag vet vad folk tänker när man läser det här, å Ja jag har haft större problem än så, men de är sånt jag kan ta. De är dom här vardagsproblemen som är så jobbiga för mig, vet inte varför men jag gör de alltid jobbigare för mig själv än vad de faktiskt är hehe!!

De händer inte så mycket annars. Jag, josse å micke kollar på OC varje kväll haha, vi har snart sett klart på säsong 3. SEn kommer de bli sex and the city hela våren, josse har HELA boxen!!! =)

Nee, men om man skulle börja tänka på refrängen kanske, tänkte komma i säng tidigt ikväll sörru!!

GRATTIS ANNIE BUNNY !! 21 år och fortfarande lika het ;)

Ciao Caio