Jag hjärtar er <3Åhh, Vackert

Do blondes have more fun?

I don´t know, let´s found out!!

Jag har nämligen bestämt mig för att bli blond igen, har tröttnat på att vara brunett. men de får bli sen när jag kommer ner till linköping om 5 dgr, shiit de börjar verkligen närma sig nu =). Jag vet iaf någon som längtar ihjäl sig tills jag kommer ner, eller hur Mysan hehe :D

Inatt tittade jag på The Notebook alldeles själv, usch va jag grinade. Jag älskar filmer som slutar bra med att dom får varandra till slut. Varför är det inte så på riktigt för??

Jaha, vad ska man hitta på för roligt idag då?!  Jag har ingen att va med. Josse är med sin mami, annie emelie och alex jobbar och jessan å fille vill nog vara lite sjävla kan ja tänka mig, Sen hade jag inga fler kompisar, haha va mobbad jag låter nu. Jag tror nog att de blir att våldgästa jessan å fille iaf lite senare och dansa dansmatta =)

Har du tänkt på alla gånger vi blivit nedtryckta av män för att de menar att vi är det svagaste könet?
Men hör här: vi kan blöda en vecka utan att dö; vi kan ge mjölk utan att äta gräs; blir våta utan att röra vatten
och vi kan få benlöst kött att stå!! Hur många män kan det? =)

GIRLPOWER!


KyssOm jag kommer in? eeh...jag kommer knappt ut!Asså jag grinar verkligen av skratt när jag ser det härMåndag


De här har varit min värsta dag. Har typ inte sovit på hela natten för att mina myggbett har kliat så mycke att jag blev helt tokig. Trött som en gnu kommer jag till jobbet där allt bara är kaos. Jag har knapt ätit, inte suttit ner 1 sekund på 8 timmar och min hjärna har gått på högvarv. Usch vilken dag! Men det är egentligen inte mig jag tycker synd om utan någon annan som precis har vart med om de mest fruktansvärda, att förlora sitt barn. Jag har en sån stor empati för folk att jag nästan själv bryter ihop när dom i min närhet mår dåligt. Det kan va ganska jobbigt ibland, att man bryr sig FÖR mycket. Jag kna ju knappt döda en mygga eller en insekt bara för att jag tycker så synd om dom. Nee den här dagen var långt ifrån bra!

Tur att jag har världens bästa mamma iaf att komma hem till som just nu står å lagar mat till mig! Älskar dig =)

Har tyvärr inget postivit att komma med idag så de är lika bra att jag avslutar nu. Hoppas på en bättre idg imårrn helt enkelt!

Shiit jag bloggar igen

Nu är jag riktigt duktig på att uppdatera tycker jag, har ju typ skrivit varje dag.

Vilken tur med vädret vi hade då...NOT!!! Asså de regnade från de att jag gick hemifrån igår kl. 10.30 till kl.10.00 idag på förmiddagen. Regn förstör ju verkligen såååå jäääävla mycke, å särkilt när hela dagen inte är planerad för regn heller. Vi stod typ 30 pers under ett partytält å frös. Värsta var under middagen när det började droppa från "taket" av tältet på min rygg så jag ver helt dyngsur sen när jag hade ätit färdigt, fy faan asså. Tur att man hade alkohol iaf så att man inte kände att man var blöt eller att man frös sen senare på kvällen. Dom flesta gick å la sig redan vid 12 snåret efter ett antal timmars festande. Men jag, annie, jessan å emelie var inte alls trötta då så vi fortsatte att dansa och hoppa till Botten Anna, Leila K, Ola Svensson,Markoolio och massa annat bra ända fram till 02.30 dåfolk började klaga på den höga musiken å ville sova, så då var de bara för oss att gå å nanna kudden!!

Dagen efter är de ju självklart sol och jag hade lyckats få 52 myggbett ( Jaa jag är asmobbad som har räknat dom när jag inte hade något att göra). Ni kan ju tänka er hur skönt de är när alla börjar klia också, ser ut som jag har fått vattkoppor eller nåt haha. De är lite skönt att vara hemma igen den här gången, här finns det en riktig toalett, man fryser inte på natten och man slipper bli myggbiten =D

Våra outfits va verkligen as roliga å alla andras med, de kommer komma bilder på det också när Annie orkar lägga in bilderna å sedan skicka dom till mig......så de blir väl sisådär om 1 månad kanske hehe :P

NU är det dags för mig att sova, börjar jobba imårrn igen, fy fan va jobbigt de kommer bli. Är inte van att gå upp tidigt längre. Men aja de är bara 1 vecka jag ska jobba sen är jag ledig hela v.33 och sen flyttar jag till Linköping =D


Lay all your love on me


Bästa Bästa


Lördag!


Vet någon hur man lägger upp videos från youtube på bloggen????Mamma Mia!!

ÅÅHH va bra den va!! Jag älskar musikaler å de va alla bra ABBA låtar med, jag skulle kunna se den hundra gånger till. Jag önskar att jag också kunde sjunga och få vara med i musikaler, det är de bästa jag vet!!! =)

Våra outfits som vi köpte på stan idag är iaf bäst, vi köpte hula hula kjolar, blomsterkransar och en jätte stor blomma som vi ska ha i håret. Riktiga hawaii-girls haha! Så imårrn bär de av till Möja, känner på mig att e kommer bli helt galet =D

Å nu en bild på jordens sötaste unge, jackes lillebror Jesper! (vet att jag har visat förut men han är ju såååå söööööt)

Fredag

Fredagar är min bästa dag på hela veckan oavsett om jag jobbar eller om jag har semester, så idag är jag en lycklig tjej!
Gårdagen var underbar, jag fick va med dom bästa männsikorna på den här jorden och jag trivdes som fisken i vattnet. Ni är bättre än bäst flickor!

Snart bär de iväg till stan med jessan och emlan, vi ska hitta lite kläder inför morgondagen då det är tema: sjöslag. Inte så lätt alltså. Senare på kvällen blir det middag på Barolo med min Mami och sen bio, vi ska se Mamma Mia! En helt Perfekt dag alltså =)


Nån kille- " Har ni haft en trevlig kväll tjejer?"

Jag- " Aa, jag har haft en jätte trevlig korv"Jag älskar att läsa bloggar där folk målar upp sina pojkvänner som perfekta!!!

/ " Glanzy Glu"