Boys Make Girls Cry

Kärlek är faaan inte lätt.

Måndag

Var tvungen att köpa ett nytt modem till min dator idag eftersom jag råkat ta sönder min ;) Trodde den skulle kosta max 300 spänn lr att man kanske skulle få en ny gratis(blondie liksom). Neee då kostar den där lilla grejen 1000 spänn. Seriöst orka betala de liksom!!! men måste ju ha internet såklart så hade ju inget annat val än att dra mitt kort och se pengarna försvinna. Sen lurade han på mig en försäkring också.....herregud, har hur många försäkringar som helst nu tror jag. Jag säger de, jag får absolut inte köpa någon teknisk pryl själv för då lurar dom alltid på mig massa saker :/ Sen när jag väl kom hem så får jag inte igång internet heller. Har suttit helt hysterisk här hemma å höll nästan på att slänga min nya dator i golvet (de kom lite tårar också) för att jag blev så arg. Men insåg sen efter att antal svordomar att jag hade satt SIM kortet fel. Så nu funkar de tjihoooo =)
Och Btw så hade dom min concealer igår. De va den sista också ;) Hihi

Sommarlek <3

Godmorgon Lovers

Tänkte lägga upp en morgonbild men när jag såg mig själv i kameran så blev jag rädd för mig själv för att jag va så ful. Jag är ingen naturlig skönhet alltså ;) krävs en del smink och en plattång haha :)
Sitter fortfarande hemma hos min bror och känner inte alls för att åka till södertälje :( Måste förbi make up store å köpa en ny concealer också. Va inne på åhlens city igår å skulle köpa en men då hade dom inte den och hon trodde den hade gått ur sortimentet. Och om hon har rätt så kommer jag grina floder och förmodligen slå sönder nånting. Den där concealern är min bästa vän nämligen, går ingenstans utan den!!
ciao

Att vakna upp breve den här krabaten är in...

img_0419 (MMS)

Att vakna upp breve den här krabaten är inte helt fel :)


Hey Apple

Nu skriver jag från min nya fina Macbook Air ;) Jag är helt förälskad i den <3  Å de bästa med allt är att min bror är avis för att jag har en air ;) hihi
Just nu sitter jag i soffan hemma hos Dennis å Katja med ett glas vin framför mig. Dennis lagar mat och katja går runt å plockar lite. Känner mig trygg och omhändertagen, något som verkligen behövs nu :)
Lägger in min första ego bild också ;) Kommer säkert bli mer bloggande nu när jag har en ny dator med kamera i haha. Inte alls kamerakåt jag lovar....;)
Puss Puss

Vi bygger ihop lampor hos familjen Larsson...

img_0417 (MMS)

Vi bygger ihop lampor hos familjen Larsson/Alderete :)


Skönt med ett träningspass på morgonen :) ...

img_0416 (MMS)

Skönt med ett träningspass på morgonen :) Nu ska jag åka upp till storstan å möta upp min bror. Vi läs: Han ska laga mat, dricka vin å prata massa skit. Hinna med lite behövlig shopping tänkte jag också. Måste ha en ny dator för mitt internet är trasigt så därför SMS bloggar jag. Uppdaterar senare om de blev någon Macbook eller inte. Pusss


Vi börjar den här dagen med ett aerobics p...

img_0415 (MMS)

Vi börjar den här dagen med ett aerobics pass på worldclass ;)


Ångest

”Stort svart sugande hål i magen”.
 En rädsla vars orsak man inte kan sätta fingret på.


Oh yes!!
Sötebror <3


-Vad önskar du dig?
-En lycklig lillasyster :-*
Jag tycker om alla hjärtans dag lite ändå <3

img_0401 (MMS)

Jag tycker om alla hjärtans dag lite ändå <3


Till Annie från malle å julle

img_0391 (MMS)

Till Annie från malle å julle


Någon som vill köpa till mig på alla hjärt...

img_0382 (MMS)

Någon som vill köpa till mig på alla hjärtans dag?;)