Att de kunde vara svårt att måla, de visste jag ej

Nu har jag gett upp, de va inte alls lätt att måla som jag trodde plus att de är tråkigt, tröttnad efter 1 min och jag har målarfärg precis överallt; ansiktet, armarna, benen, kläderna, mobilen och hela golvet......., ja jag hade sånt där papper på glovet men de kom ändå utanför. Sitter nu å väntar på att peppo ska komma hit och hjälpa mig för de ser verkligen förjävligt ut, de är helt fläckigt, ska aldrig måla igen.......jag känner att de inte riktigt var min grej. skriver sen hur resultatet blev.........hej så länge


fram, bak, sid till sid....haha nånting sånt

Nån som har låten Nic&jay- hot ????

vill verkligen ha den, så jävla skön låt. synd bara att dne är på danska och man inte fattar ett skit hahahaa


men om nån har dne så måste man verkligen säga tillden här gången måste de funka....

varför är de så jobbigt att gå ner i vikt för? Jag tror jag är besatt av mat....jag måste äta hela tiden och de är ju inte så lätt att komma igång nu när man har festat 2 veckor, rökt typ 1 cigg paket om dan och ätit massa onyttigt. Jag måtr dåligt bara jag vet att jag inte får äta godis å allt annat som är så gott......ska köpa ett gym/gympa kort nu på friskis för 1900 :-  så ja måste föröska ta mig dit minst 3 ggr i veckan för att de ska ge nåt resultat.

Tänk om de fanns en tablett man kunde ta så att man gick ner i vikt och fortfarande kunde äta vad man ville........haha undra hur många som har tänkt den tanken.

Nee, men ska verkligen försöka bli hälsosam och äta bra mat, måste dra ner på rökningen+festandet också.
måste faktiskt gå nu, annie ska hämta mig

Tillbaka till verkligheten

Åååhh..... jag vill bara tebaka till Magaluf. Jag hade så underbart roligt med mina brudar. Sola, äta gott och festa som om de inte fanns någon morgondag. De kändes tungt att komma till arlanda igår och mötas av oväder och veta att de är 1 helt år kvar tills man får åka iväg såhär igen om de nu blir nångång mer. Vi är ju ändå 21 nästa år och då kanske man är lite för gammal för att åka på party-resa och festa sönder sig......lr ja vet inte?!

Själv hittade jag inget ragg där nere, de var alldeles för mycket killar att man inte ens hann se om dom såg bra ut lr inte, men jag har faktidkt sååå mycket roligare med tjejerna än att slösa bort en kväll med nån kille, men de fanns en som hittade den perfekta killen. Ni var så söta tillsammans och jag hoppas ni kommer träffas igen...<3

jag skulle verkligen kunna skriva en hel uppsats om hela veckan för de finns så mycket att berätta.....men de orkar jag ju verkligen inte göra så jag väntar tills jag fåt all bilderna från tjejerna så ska jag lägga upp dom för en bild säger mer än tusen ord........

image87


Men nu bär de iväg till Pershagen med middag hos mamma och filmkväll med tjejerna hos Mirelle

ciao!!

Maggan here we come!!!!!!!!!!!!!

Jag å josse sitter här å är taggade som aldrig förr, nu är de bara 5 timmar kvar tills annie kommer och hämtar upp oss och då bär de iväg till värmen......längtar så sjukt mycket. De ska bli en härlig vecka med massa party. skönt sliten man kommer va när man kommer hem bara,  men d eär ju så lätt värt de.Magluf 2007

Marre, josse, annie, my, jessan och mirelle                                                                               


Lägg babel

Hittade äntligen min sladd till kameran idag som har vart borta hur länge som helst, den låg ju såklart i en låda som jag redan har letat i 1 miljon ggr, men tydligen så hade jag inte letat så noga.......typiskt mig!!

så då tänkte jag lägga upp bilderna från min sjukt roliga helg + lite andra bilder.....´gårdagen var verkligen störd, säger bara: "lägg babel" hahahhaaa                                     

                

              

                 

                

          Livet går alldeles för fort, de är läskigt.....

My och Marre 11 år Går till ÖB från pershagen en sommardag för att köpa cider där (vem säljer cider till 2 11-åringar liksom, visst de vara bara 2, 25 men ändå....) och Går sedan hem igen och försöker dricka oss fullla på vägen!!!


Haha, kom å tänka på de när jag var på ÖB idag och köpte en engångsgrill.

aa, många roliga minnen har man me dig gummanimage49

så de kan gå, så de kan gå....

Asså hur sämst får man va?!

Jag kan inte ens sätta upp gardiner, då är man faan dålig!
 
De gick jätte bra att trä på, men sen när jag skulle sätta upp gardinstången igen så var de helt omöjligt. Jag tittade verkligen jätte noga innan hur den satt och 5 min senare har jag redan glömt.........Jag får nog vänta tills mamma kommer så hon får hjälpa mig.


Äntligen är de klart med pengarna till resan....nu är de bara att längta och njuta!!!

4 dagar kvar sen är de semester, hoppas bara att vädret kan bli bättre till nästa vecka. Det är den 9 juli, men känns som November...usch!!
image48


Vår alldeles egna USA babe som ska med till Maggan i år!!!!!

......
J
ag är glad.

-1 vecka kvar på jobbet
-Singel :D
-Dom bästa vännerna
-Den bästa systern

Jag kan faktiskt inte klaga så mycket just nu!!!

Dagens i-lands problem: Det är så jobbigt att packa för att man har för mycket kläder plus att man har inte hunnit gå ner i vikt!

Hehe, jaa du josse, livet är hårt ibland eller va säger du?! :P

Sitter och lyssnar på Justin Timberlakes album....så grymt bra!!

Losing my way är den bästa låten just nu, lyssnar på den 24 h om dygnet.

helgen va kul. Förkrökade hemma hos mig me tjejerna å syrran. Rasmus från huddinge kom också förbi med 2 kompisar, dom va som dom va hehe!! tog bussen ner till TK vid 12 tiden och röjde på dansgolvet som aldrig förr, Underbart!! Sedan blev de kebaben+ efterfest hos joakim där jag hann vara i 5 min. Mirelles pappa kommer å skjutsar hem oss, möter upp någon som de visade sig att de inte va lika kul som jag hade trott, man måste ju testa innan man vet å nu vet jag, så där tar de slut hahahaa.....

Lördagskvällen blev mysig hemma hos fílle med Honey+ Sunes Jul och mycke skratt blev de!!!

nee nu får ja inte skriva mer då kommer säkert allt försvinna som de gjorde förut hej så länge....

          

Where is the love?

Satt just å tänkte på hur de är å ha pojkvän, men ja kommer vekrligen inte ihåg hur de är ändå har jag abra vart singel i lite mer än 1 år. Jag har nog förträngt de så mycket........De är verkligen jätte konstigt. jag kan inte komma ihåg hur de va att va nykär och bara vilja va me den personen hela tiden, att känna att han är den rätta. Jag har suttit å intalat mig själv i 1 år nu att ja inte ska känna sånna känslor, att kärlek bara är skit och de verkar ha fungerat också. Om jag fick välja nu så skulle jag kunna va singel hela mitt liv, de känns inte ens jobbigt. Bara tanken på att pojkvänner och kärlek får mig att vilja spy typ.......de är helt sjukt, ja vill inte känna så. jag måste tro att de finns bra killar där ute också, inte bara dåliga.

Emma, du å jag måste börja tänka annorlunda, annars kommer vi leva ensamma hela livet :P


                                                                                            

image47

Romeo and Juliet


Air tours!!!!!

Fy Faaaan säger jag abra om air tours. De va de bolaget vi skulle åka med till magaluf om 2 veckor, men nee då ringer dom till jossan idasg och säger att vårt plan är inställt  för att de var för några på planet så vi kan inte åka. Alla tjejerna blir hysteriska och speciellt my som kommer ne rpå stan so0m ett skott och vi går till Ticket för att kolla hur fan vi ska göra nu, för vi måste ju till magaluf, de har vart bestämt i ett halvår nu så de enada alternativet vi har är att få pengarna tillbaka och göra nåt annat eller att boka en helt ny resa som är dyrare så vi bokar helt enkelt en ny till magaluf med Ving och ett nytt hotell......1000 spänn mer fick vi betala också pga att ett jävla skit bolag inte kan sköta sitt jobb och vi får ingen frukost på hotellet som vi annars skulle ha fått.............De här händer bara inte, man borde stämma dom jävlarna eller nåt!!!

Men dom ska fan inte få förstöra min semester, vi ska ha så jävla kul ändå!!!!
Så nu är de alltså:

Magaluf  20 / 7- 27 / 7