Hej då blogg.se

Nu lämnar jag blogg.se och bloggar nu på http://mariehelens.devote.se/
Kommer ha kvar bloggen här efetersom jag har alla gamla inlägg här som jag inte vill ska försvinna, men som sagt jag kommer inte skriva något mer!!

Soooommmaaaarrr!!!

Shit vilket väder vi har =)))) Helt underbart!! jag njuter för fullt!!!!
Nu ska jag snart iväg å grilla å dricka vin med min kollegor. Japp jag älskar mina kollegor, de är dom bästa kollegorna som finns ♥
Sommartjej =)

Torsdag

Jag tror inte Annie uppskattar när jag ligger i soffan å sjunger medans hon pluggar haha =) Igår kom jag också med idén att jag ska sjunga isn´t she lovley och ain´t no sunshine på deras bröllop. Det uppskattades inte heller av Annie ;) Undra om det kan vara för att jag har den kassaste rösten i världen haha....hmmm ;)
Nu blir det lunchis dags innan vi ska gå ut å sola oss bruna och få ännu mer fräknar ;)
En snygg morgonbild på mig hahaa
Btw så är jag väldigt nyfiken på om det är någon som läser min blogg men inte känner mig?? Eftersom det står att jag har besökare från så många olika städer!
Inte för att de skullle va konstigt på något sätt utan vill veta för att jag är så nyfiken =))

Första sommarmånaden=)

Jag vet att jag är sämst på att blogga å uppdatera. Jag va liksom bakis i 2 dagar efter lördagens bravader. Hade en helt sjukt bra kväll med så många fina tjejer=))) Finns inga ord i världen som kan beskriva hur bra det var. Hade inga kamera med mig så ska försöka sno bilder av dom andra sen. Så länge får ni en just-nu-bild på mig :) Lyckost er
Nu ska jag kila hem till Annie och Amanda som bjuder på middag och sovplats =))
Puss