Brunett så hett!!

jaa då har man gått å färgat håret brunt igen, tröttnade på blont....känns bättre att vara brunett såhär till hösten!


 image172

Allt och ingenting.....

De är precis så mitt liv är just nu, de är jätte mycket som händer hela tiden men samtidigt står de stilla!!

Nu blir de flytt för mig igen. jag å josse ska flytta till en 3.a på polhemsgatan, samma hus som soho....haha då vet alla vart de ligger ;). Den har öppen spis, balkong, fransk balkong och 2 stora garderober som man kan gå in i. kan behövas för alla skor å kläder vi äger haha. Så den 1 Oktober bor vi alltså på Polhemsgatan 3 C, 2 tr. De blir såklart en inflyttingsfest nångång efter de när vi är klara med allt som ska fixas!!!!


jahaa, va har hänt annars då?! Förutom att vi har packat ihop allas josses saker varje dag efter jobbet så har vi hunnit med både bowling och bio den här veckan. helgen var rätt rolig den me. vi festade i fredags å de slutade med att jag deckade hemma hos björtan. På morgonen vaknar jag av att jag ligger i samma säng som björt å jeddan som är helt utslagna, går till vardagsrummet där jag ser kevin ligga också helt utslagen. de va tråkigt å va själv så jag väckte kevin så vi hade lite morgonprat innan de bar iväg till jobbet för min del (8.30) haha!!
Lördagen blev lugn, jag å pontus åkte hem till vår bror i sthlm å åt tacos å tittade på film.....mysigt värre!!

Å nu sitter jag här å ska strax sova, de va min vecka de!!

- Pontus:" jag är en levande karta"

Efter att vi körde vår egna lilla väg i sthlm, hahaha


-Linus:(till mig å josse)" Ni är som dom där spara och slösa, fast pedant och slarver"

Sant sant......

ciao!!

Ps. Se inte "ett öga rött", den va absolut INTE OKEJ!!!

kan nåt kul hända snart!

Jaahaa....då kanske man ska uppdatera lite. vet verkligen inte vad ja ska skriva. Igår blev de utgång på TK, de va väl ok för att va nykter, har ingen aning om vad som hände rikväll. Känner mig lite vilsen faktiskt, som att ja lever i en dröm och inte kan vakna upp ur den. Allt känns så konstigt bara......alla runt mig är så ledsna och jag kan inte göra nåt för att hjälpa dom.... de är inte okej!Vill bara att en grej ska hända snart, kan tyvärr inte säga vad för då kanske de aldrig blir av.......men hoppas hoppas!!!! har bara 2 månader kvar på mitt jobb också så jag måste verkligen ligga i när de gäller jobbsökandet, usch allt är så tråkigt, ska sluta skriva nu eftersom jag ändå inte har nåt roligt å säga.


- " JAG HATAR DIG!!! "

- " Jahaaa?! "

Nu blev jag lite lycklig iaf

bye bye

Ps. tack henke för att du skjutsade mig igår som du lovade, INTE!!!!!