Deppade tjejer med Ben&Jerry glass

Tomt tomt tomt.......det är alldeles tomt här nu i lägenheten utan min Josefine, hon har flyttat till södra med mikeyboy. Saknar henne redan, mycket sorgligt är de. Men som tur är så har Annie flyttat till sin nya lägenhet bara 5 min ifrån mig så jag bor där nu så länge.

Sitter just nu i min lägenhet själv och har sååååååå tråkigt. Har tvättstuagn idag mellan 16-20, jätte kul verkligen!! Bara 1 timme kvar, sen bär det av till Annie igen.

Min helg:

Fredag: Alkohol, alkohol och alkohol. Kvällen började hemma hos Fille. Ingen av dom som var där skullr ut och jag var jätte taggad på utgång. Emelie och Annie skjutsade ner mig till stan där jag mötte upp Alexandra. Vi går vidare till TK där jag dricker mer än vad jag borde har gjort. Full som jag är lyckas jag självklart trampa snett i mina 12 cm klackar och ramlar först in i ett bord och sen rakt ner på golvet. jag var snabbt uppe på benen igen och dansade vidare och kände inte att jag ahde gjort illa mig förens jag kom till kebaben och hade nyktrat till lite. Det både värkte och dunkade i hela armen och ett stort blåmärke hade börjat visa sig. Jag satt där å typ nästan grina medans alex tyckte synd om mig. Alla frågade om jag kunde röra armen och mina fingrar och det kunde jag så de va iaf inget som var brutet kom vi fram till. Haha, så bra gick de för mig =) har fortfarande ont i min arm så det måste vart en rejäl smäll jag fick.

Lördag: Otroligt bakis, men hade lovat Annie att hjälpa henne flytta så de va bara att ta sig i kragen och gå upp och sen vidare för att bära kartonger upp för 8 trappor. jag var så trött efteråt att de kändes som att ja skulle svimma. Min kära granne martin hjälpte också till lite och bar en soffa som vi annars aldrig skulle fått upp. Tack martin =)
Sedan åkte vi 3 och köpte mat på donken och satte oss sedan utanför psyk på bänkarna i solen och bara njöt av maten. Kvällen spenderade vi i Annies lägenhet och packade upp nästan alla kartongerna, de blev en tur till maxi också så vi kunde köpa mat. Sen somnade jag gott breve Bunny i sängen fram tills kevin och rasmus fick för sig att ringa mitt i natten å va asjobbiga. Tillslut gav dom upp när dom insåg att dom int skulle få komma å festa hos annie när vi låg och sov =)

Söndag: Upp tidigt för att gå till kyrkan med mamma. Pontus och MIrjam hämtade sedan upp oss det blev en mysig fika i pershagen. vet ej hur kvällen kommer att sluta än med det blir iaf med min Bunnyfriend.

Ska ner å kolla tvätten nu och hoppas på att allt är torrt så jag kommer härifrån nångång.

HejsvejsKommentarer
Postat av: Mlan

Later som en toppen helg! Synd pa armen bara:) Hoppas de kanns battre nu!!Nedrakningen borjar...28 dagar kvar!!Da ska jag minsann va me pa myskvallar o grillningar o partande o dansande heeela langa natten!!!!!!!De e ett som e sakert, o vi ska minsann kolla klart pa svensson svensson ocksa de e ett annat som e sakert!!!Puss o kram

2008-06-02 @ 10:15:31
Postat av: Alexandra

men gummman, ja kan komma o bo me dej lite juu :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback